Game of the Year 2013: Οι απονομές

Παραδίδουμε τα βραβεία στους εκπροσώπους των Grand Theft Auto 5 και Darkfall Unholy Wars.

Το Game of the Year 2013 που διεξήχθη για πέμπτη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, μοίρασε δώρα αξίας 5.500 ευρώ σε εσάς που συμμετείχατε στην ψηφοφορία και δύο βραβεία στις νικήτριες εταιρείες.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2009 που

δίνουμε δύο βραβεία. Τότε, στο ντεμπούτο του διαγωνισμού, είχε διεξαχθεί ψηφοφορία για το Game of the Year και το Game of the Decade με νικητές τα Uncharted 2 και Metal Gear Solid 4 αντίστοιχα. Τώρα, το δεύτερο βραβείο δόθηκε στο Greek Game of the Year καθότι έπρεπε να τιμήσουμε τους έλληνες game developers που δουλεύουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες για να καταφέρουν να προωθήσουν τα games που δημιουργούν. Το GameWorld έχει κάνει στο παρελθόν review για τα περισσότερα σημαντικά ελληνικά games (όπως 1453-1821, Conspiracies, Darkfall, Diamonds in the Rough, Eleusis, Lost Echo, World Basketball Manager και πολλά ακόμη) και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ο φετινός διαγωνισμός βρίσκει το GTA V στην πρώτη θέση, κάτι αναμενόμενο, επισκιάζοντας ένα επίσης αξιόλογο The Last of Us που κατέληξε δεύτερο. Το ελληνικό βραβείο κατέκτησε δικαίως το Darkfall Unholy Wars που αποτελεί συνέχεια του Darkfall Online.

Game of the Year: Grand Theft Auto V (Rockstar: PS3, Xbox 360)
Το βραβείο παρέλαβε εκπρόσωπος της CD Media, η οποία στη χώρα μας και στα Βαλκάνια έχει μεταξύ άλλων τις αντιπροσωπείες των Rockstar, Ubisoft, Capcom και Square Enix.

Greek Game of the Year: Darkfall Unholy Wars (Aventurine: PC)
Το βραβείο παρέλαβε ο Τάσος Φλάμπουρας, general manager της Aventurine. "Ευχαριστούμε τους αναγνώστες που μας ψήφισαν. Είναι τιμή για εμάς να παραλαμβάνουμε το πρώτο Greek Game of the Year και επιβράβευση των προσπαθειών μας" ενώ για το μέλλον της σειράς πρόσθεσε: "Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε localisation σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες".

Ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό. Η παράδοση ορισμένων δώρων έχει καθυστερήσει και μας συγχωρείτε για αυτό, αλλά εκτιμούμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί οριστικά μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα