Global Game Jam 2014 και Users

Η σημερινή εκπομπή Users και τα αποτελέσματα του Global Game Jam. Κατεβάστε το video game που πήρε την πρώτη θέση!

Οι indie game developers συναντήθηκαν το τριήμερο που μας πέρασε, 24-26 Ιανουαρίου, στις μεγάλεις πόλεις όλου του κόσμου, καθώς διεξήχθη άλλο ένα Global

Game Jam. Στόχος; Να δημιουργήσουν ένα video game μέσα σε 48 ώρες.

Όσο κι αν ακούγεται ανέφικτο, ο διαγωνισμός αυτός έχει παράγει πολλά δημοφιλή games, με γνωστότερο όλων των το Surgeon Simulator 2013, πέρυσι στη Μ. Βρετανία. Στην Ελλάδα, έχουν κερδίσει ορισμένα αξιόλογα projects (με 2-3 levels το καθένα), τα οποία όταν ολοκληρωθούν πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν αξιόλογες πηγές εσόδων για τους δημιουργούς τους. Δείτε τα αποτελέσματα στα Global Game Jam 2013 και Hellenic Game Jam 2013 (μόνο για την Ελλάδα, διεξάγεται κάθε Νοέμβριο).

Η πρώτη εκπομπή Users για το 2014 διεξήχθη...σε δημόσιο χώρο! Βρεθήκαμε στο Global Game Jam την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Μάνος, Παντελής και Χριστιάνα μίλησαν on camera με τους game developers και είδαν τα games που ετοιμάζουν. Δείτε το ρεπορτάζ μας τις συνεντεύξεις:

{youtube}QXR3ArINMlQ|500|300{/youtube}

Οι game developers ψήφισαν μεταξύ τους και ανακήρυξαν Νο.1 το Roboginator των The Pixelators. Η νεοσύστατη αυτή εταιρεία ανάπτυξης είχε κερδίσει την πρώτη θέση και στο Hellenic Game Jam με το Candy Bandit. Δείτε το Roboginator.

{youtube}Ikd2FvEvUcA|500|300{/youtube}

Σας άρεσε το Roboginator; Θέλετε να το παίξετε; Τότε κατεβάστε το από τα downloads του GameWorld!

Keywords
Τυχαία Θέματα