Wii U: Στις 13 Σεπτεμβρίου οι λεπτομέρειες

Ότι δεν είδαμε στην Gamescom θα το μάθουμε στην Αμερική.

Μετά την φετινή παρουσία της στην έκθεση E3 2012 του Ιουνίου στο Λος Άντζελες, η Nintendo δεν έχει δώσει σημάδια ζωής κι όλα αυτά ενώ η κυκλοφορία του Wii U πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Σύμφωνα με το GamesIndustry, η Nintendo of America θα δώσει

μια συνέντευξη τύπου προς τα media στις 13 Σεπτεμβρίου. Στο event αυτό, ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής Reggie Fils-Aime, θα μας παρουσιάσει πλήρως την κονσόλα και φυσικά θα αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται εν μέσω μιας πρόσκλησης της Nintendo, η οποία δηλώνει ρητά ότι ο Reggie Fils-Aime θα παρουσιάσει σε event όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε, απλά δεν διευκρινίζει το μέρος και την ώρα που θα διεξαχθεί.

Παρότι τα περιθώρια στενεύουν, μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η κονσόλα είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το νωρίτερο τέλη Νοεμβρίου (το αργότερο μέσα στον Δεκέμβριο), σύμφωνα με ενδοεταιρικό email που διέρρευσε από την ίδια την Nintendo. Για την τιμή της κονσόλας πολλά έχουμε ακούσει, καθώς οι φήμες ξεκινούν από τα 246€ και καταλήγουν στα 400€! Διαβάστε επίσης τις τεχνικές προδιαγραφές του Wii U οι οποίες φημολογείται ότι θα είναι ένα μικρό κλικ πιο κάτω από αυτές των PlayStation 3 και Xbox 360.

Το ερώτημα είναι αν η Nintendo θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη υποστήριξη εταιρειών που θα έχει στα video games ώστε ο κόσμος να τιμήσει την κονσόλα με την αγορά του ή αν θα περιμένει μια πτώση τιμής, όπως και με το 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα