Ghost Recon: Future Soldier έρχεται DLC για Single Player

Τον Σεπτέμβριο για Xbox 360 και PS3.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το δεύτερο DLC για το Ghost Recon: Future Soldier. Σύμφωνα με τις πηγές, το Raven Strike θα χαροποιήσει τους παλιούς οπαδούς της σειράς αφού οι αποστολές του campaign σχεδιάστηκαν με τέτοιο

τρόπο ώστε να θυμίζουν το παραδοσιακό gameplay του Ghost Recon.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένετε μεγαλύτερη δυσκολία, αρκετά μεγαλύτερους χάρτες και πιο περίπλοκα objectives. Το campaign του Raven Strike θα περιλαμβάνει τρεις νέες αποστολές. Η πρώτη, το Secure Dawn, θα βρίσκεται στο Καζακστάν όπου οι στρατιώτες δεν θα έχουνε πρόσβαση στα μοντέρνα όπλα τους και στο καμουφλάζ. Η δεύτερη, Cold Walker, λαμβάνει χώρα σε εξοχική τοποθεσία της Ρωσίας, σε μια αποθήκη τρένων και τέλος η τρίτη, Argent Thunder, θα σας κάνει βόλτες στην νυχτερινή Μόσχα. Εκτός από το campaign, στο DLC θα περιλαμβάνεται και ένας καινούριος χάρτης για το Guerrilla Mode, όπου σε ένα πριονιστήριο στην Ρωσία θα πρέπει να αποκρούσετε 50 κύματα εχθρών.

Το Raven Strike DLC θα είναι διαθέσιμο στις 11 Σεπτέμβρη και θα κοστίζει 1.200 MS Points για το Xbox 360. Την επόμενη ημέρα θα έρθει και στο PS3 για 14.99 ευρώ. Η έκδοση του DLC για PC δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Διαβάστε το review του Ghost Recon: Future Soldier από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα