Star Wars fighting game

Οι χαρακτήρες του Star Wars με "άρωμα" από Mortal Kombat, σε ένα video game που ακυρώθηκε.

Ο Joshua Tsui, παραγωγός σε γνωστές σειρές όπως τα Mortal Kombat, WWE Και Tony Hawk,

αποκάλυψε μέσω του Twitter του βίντεο ενός 3D Fighting παιχνιδιού με χαρακτήρες απ' το σύμπαν Star Wars και στοιχεία Mortal Kombat, το οποίο και ακυρώθηκε.

Αναπτυσσόταν από την προγραμματιστική εταιρεία Gigante, η οποία ιδρύθηκε το 2000 απ' τον John Tobias, δημιουργό της σειράς Mortal Kombat, καθώς και τον ίδιο τον Joshua Tsui και τον Dave Michicich, αλλά δεν είδε το φως της δημοσιότητας λόγω έλλειψης πόρων. Τελικά οι μόνες δημιουργίες της Gigante που ολοκληρώθηκαν ήταν τα Tao Feng: Fist of the Lotus και WWE Wrestlemania 21, τα οποία απέσπασαν μέτριες κριτικές. Δείτε παρακάτω το βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τον Darth Maul να μονομαχεί με τον Anakin Skywalker.

Εκτός από το ακυρωθέν video game που βλέπετε στο βίντεο, οι developers της εν λόγω εταιρείας εργάζονταν και για το Kill Bill, ένα video game προερχόμενο από τις ταινίες του Quentin Tarantino, που δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στη βιομηχανία των games.

Το Star Wars fighting (σ.σ. δεν πρόλαβε καν να αποκτήσει όνομα) δεν είναι το μόνο παιχνίδι απ' το ομώνυμο σύμπαν που ακυρώθηκε. Ανάλογη μοίρα είχε και το Star Wars: Battlefront 3 που αναπτυσσόταν απ' την βρετανική Free Radical Design, developer του TimeSplitters.

Keywords
Τυχαία Θέματα