Sniper Elite 3: Lost Valley DLC

Μάχες σε... τροπικό φόντο στο δωρεάν multiplayer map του Shooter της Rebellion Games.

Με το νέο patch 1.06 το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam, κυκλοφόρησε και ένα καινούριο δωρεάν multiplayer map για το δημοφιλές Shooter της Rebellion Games, με την ονομασία "Lost Valley".

Η δράση θα εκτυλίσσεται σε μία πανέμορφα σχεδιασμένη ζούγκλα, με πάρα πολλά σημεία για κάλυψη και στρατηγικές επιθέσεις. Θα υπάρχει μία πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος στο συγκεκριμένο χάρτη, όπως παρατημένα ερείπια όπου γίνονταν ανασκαφές, ιδανική για βολιδοσκόπηση του χώρου, και ανοιχτές περιοχές γεμάτες με τροπικά δάση όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χλωρίδα για να κρυφτείτε. Θα βρεθείτε από την μία να πολεμάτε για να υπερασπιστείτε την κορυφή ενός βουνού με τους συμπαίκτες σας και από την άλλη να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να εισχωρήσετε σε μία τρύπα στο υπέδαφος της περιοχής όπου έχουν κρυφτεί οι εχθροί. Σημεία επίσης που θα αποτελέσουν πρόκληση για να τα κατακτήσετε, αποτελούν η παραλία στα νότια του χάρτη, κατασκηνώσεις στα νοτιοανατολικά και στα βορειοδυτικά, καθώς και ένας πρόχειρα στημένος αεροδιάδρομος.

Το καινούριο map διατίθεται εντελώς δωρεάν και προς το παρόν θα μπορείτε να χαθείτε στην ζούγκλα μόνο όσοι είστε κάτοχοι PC, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στις εκδόσεις για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Sniper Elite 3 από τον Παντελή Δασκαλέλο και ελάτε να συζητήσουμε για όλες τις εξελίξεις από τον χώρο των video games στο ανανεωμένο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα