Path of Exile: Forsaken Masters expansion

Επιστροφή στους εξορισμένους του Wraeclast.

Με μία νέα προσθήκη στο γνωστό Online Action RPG, θα αποχαιρετίσει το καλοκαίρι η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games.

Το

νέο mini expansion που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου για PC, θα προσθέσει μία πλειάδα νέων χαρακτηριστικών που υπόσχονται πολλές (ακόμα) ώρες περιπέτειας και διασκέδασης, μερικά εκ των οποίων έχουν αποκαλυφθεί και στο site της εταιρείας.

Στο expansion θα υπάρχουν πλέον οι επτά Forsaken Masters οι οποίοι θα λειτουργούν σαν skill trainers, διδάσκοντας στον χαρακτήρα νέα καταστροφικά skills μέσω quests τα οποία είναι ξεχωριστά ανάλογα με το ποιον trainer επιλέγετε. Επίσης, κάνοντας quests με έναν από τους Masters ανεβάζετε το reputation σας με τον συγκεκριμένο Master και αν καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, εκείνος θα σας επιτρέψει να χτίσετε μία πόλη κοντά στην τοποθεσία του, επιτρέποντάς σας να οργανώνει τα skills του και να κάνει craft αντικείμενα για τον χαρακτήρα του έξω από την μάχη. Διαθέσιμη θα είναι και η δυνατότητα να μπεί το προσωπικό στοιχείο στην πόλη σας, μιας και οι πόλεις διακοσμούνται πλήρως από εσάς. Τέλος, η ήδη τεράστια λίστα items και skills θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την προσθήκη νέων, τα οποία θα χρειαστεί να περιπλανηθείτε και να κατατροπώσετε οποιονδήποτε εχθρό σας σταθεί εμπόδιο ώστε να τα χαρείτε.

Η Grinding Gear Games θα επιμείνει στο μοντέλο free-to-play διαθέτοντας το Path of Exile: Forsaken Masters εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε το review του Path of Exile. Αν ασχολείστε με το παιχνίδι τότε συζητήστε το εκτενώς σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα