Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - Free Trial

Για δύο εβδομάδες αποκλειστικά στα PC.

Η δοκιμαστική αυτή έκδοση, η οποία είναι ήδη ζωντανά από εχθές το απόγευμα στις 8 μμ., σας αφήνει να φτάσετε μέχρι και το 20ο Level, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικοί περιορισμοί σε in-game δραστηριότητες. Αυτές μπορείτε να τις δείτε πιο αναλυτικά παρακάτω: Να τονίσουμε πως όλοι αυτοί οι περιορισμοί αφορούν μόνο το Free Trial του παιχνιδιού.

- Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μικρο-συναλλαγών στο παιχνίδι.
- Μετά το πέρας της δοκιμαστικής έκδοσης,

θα έχετε στην διάθεσή σας 90 μέρες για να ανανεώσετε στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να το συνεχίσετε από εκεί ακριβώς που το αφήσατε, με τα ίδια δεδομένα του χαρακτήρα σας.
- Οποιαδήποτε αναβάθμιση κάνετε στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης, θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε οποιαδήποτε χρόνο έμεινε αναξιοποίητος απο πριν.
- Ο λογαριασμός που θα δημιουργήσετε σας περιορίζει στην δημιουργία μόνο οκτώ playable χαρακτήρων, και πιο συγκεκριμένα, μόνο έναν χαρακτήρα ανα κόσμο.
- Οι χαρακτήρες σας θα φτάνουν το cap τους, στο level 20.
- Οι χαρακτήρες σας επίσης, θα έχουν όριο στο ποσό των in-game χρημάτων που θα μπορούν να αποκτήσουν.
- Δεν θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε γνωστές εντολές των mmorpg στο chat, όπως «shout», «yell», ή «tell».
- Δεν θα έχετε πρόσβαση στο in-game κατάστημα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης.
- Δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε αντικείμενα με άλλους παίκτες.
- Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Mogletter (υπηρεσία για γράμματα)
- Δεν θα μπορείτε να προσλάβετε έναν retainer χαρακτήρα (αναλαμβάνει την διαχείριση των χρημάτων και των πραγμάτων σας με σκοπό την αξιοποίησή τους).
- Θα έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα Linkshell αν σας προσκαλέσουν, αλλά όχι να δημιουργήσετε ένα καινούργιο.
- Μπορείτε να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε στο Free Company.
- Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε δικό σας party αλλά θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα, αν σας προσκαλέσουν ή αν χρησιμοποιήσετε το DutyFinder.
- Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο Lodestone αλλά και σε κανένα forum του παιχνιδιού.

Δυστυχώς η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμη για το PlayStation 3 ή το PlayStation 4. Διαβάστε το review του Final Fantasy XIV από την Χριστιάνα Θάνου και πείτε μας τι πιστεύετε στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα