Sniper Elite 3: Νέο Multiplayer Map

Μάχες με τροπικό φόντο.

Με το νέο patch 1.06 το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam, κυκλοφόρησε και ένα καινούριο multiplayer map για το δημοφιλές shooter της Rebellion Games, με την ονομασία “Lost Valley”.

Η δράση θα εκτυλίσσεται σε μία πανέμορφα σχεδιασμένη ζούγκλα,

με πάρα πολλά σημεία για κάλυψη και στρατηγικές επιθέσεις. Θα υπάρχει μία πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος στο συγκεκριμένο map, όπως μία παρατημένη ανασκαφή, ιδανική για βολιδοσκόπηση του χώρου, και ανοιχτές περιοχές γεμάτες με τροπικά δάση όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χλωρίδα για να κρυφτείτε. Θα βρεθείτε από την μία να πολεμάτε για να υπερασπιστείτε την κορυφή ενός βουνού με τους συμπαίκτες σας, στο να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να εισχωρήσετε σε μία τρύπα στο υπέδαφος της περιοχής όπου έχουν χωθεί οι εχθροί. Σημεία, επίσης, που θα αποτελέσουν πρόκληση για να τα κατακτήσετε, αποτελούν η παραλία στα νότια του χάρτη, κατασκηνώσεις στα νοτιοανατολικά και στα βορειοδυτικά, καθώς και ένας πρόχειρα στημένος αεροδιάδρομος.

Το καινούριο map έχει κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν και, προς το παρόν, θα μπορέσουν να χαθούν στην ζούγκλα μόνο οι κάτοχοι PC, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στις εκδόσεις για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360.

Διαβάστε το review του Sniper Elite 3 στο GameWorld.gr, και ελάτε να συζητήσουμε για τις εξελίξεις στο forum μας όπου θα βρείτε πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες γι’αυτό και για άλλα games.

Keywords
Τυχαία Θέματα