Call of Duty: Ghosts - Nemesis DLC

Θα δούμε από εξωγήινους με...μυαλά μέχρι καροτσάκια ορυχείων!

Το Call of Duty: Ghosts θα λάβει το τέταρτο και τελευταίο DLC του την επόμενη εβδομάδα, με το όνομα Nemesis και θα το δούμε για το Xbox One και το Xbox 360

στις 5 Αυγούστου.

Είναι πιθανό επίσης να κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PlayStation 4 αλλά και για PC μετά από σχεδόν ένα μήνα, όπως και κάθε DLC του Call of Duty. Όπως και με τα προηγούμενα DLC του CoD: Ghosts, το Nemesis θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα maps καθώς και το τέταρτο επεισόδιο από την ιστορία επιστημονικής φαντασίας, με θέμα την μάχη με τους εξωγήινους, το Extinction. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ.

http://www.youtube.com/watch?v=nEnPrNemQXw

Τα τέσσερα νέα αυτά maps περιγράφονται ως «small-to-medium» και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον γρήγορο ρυθμό που προσφέρει το gun-on-gun gameplay του Call of Duty. Το Goldrush, που είναι και το πρώτο map, τοποθετείται σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο, νοτιοδυτικά της Αμερικής, στο οποίο υπάρχουν δύο καροτσάκια για να ανέβετε, έχουν συγκεκριμένη διαδρομή και ότι βρεθεί στον δρόμο τους…πάνω κάτω το εξολοθρεύουν. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να εξαπολύσετε μια αγέλη λύκων για να καταβροχθίσουν τους αντιπάλους σας, με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε ακριβώς συγκεκριμένες οδηγίες που θα σας δοθούν την ώρα της μάχης.

Το Dynasty είναι το δεύτερο map και λαμβάνει χώρα σε ένα ορεινό κινέζικο χωριό, που όπως -παρατηρήσατε και στο τρέιλερ- είναι εκπληκτικά σχεδιασμένο. Εδώ αν ολοκληρώσετε κάποιους μοναδικούς στόχους που θα σας δοθούν, μπορείτε να κάνετε παραγγελία ένα airstrike για να τελειώνετε με τους αντιπάλους σας μια και καλή. Στο Subzero από την άλλη έχουμε ένα μεσαίου μεγέθους map, που σας μεταφέρει σε μια καναδική βάση υποβρυχίων, με μόνη πληροφορία ότι όλοι άνθρωποι είναι εξαφανισμένοι. Θα παρατηρήσετε και εδώ πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ελκυστική και προσφέρει άλλη μια μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Το τελευταίο και μικρότερο map αυτού του DLC πακέτου, είναι ένα reimagining του Shipment από το Call of Duty 4: Modern Warfare.

Το τελευταίο επεισόδιο του Extinction, αποκαλούμενο Exodus, θα σας δώσει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την πορεία σας, αλλά και τα νέα όπλα που μπορείτε να δημιουργήσετε, στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε την εξωγήινη αυτή απειλή. Αυτή τη φορά όμως, θα υπάρχει και ένας νέος αντίπαλος, οι Ancestors, που είναι μια φυλή με την δυνατότητα να ελέγχουν μυαλά και να επιτίθονται με ψυχικές επιθέσεις. Όπως και με τα υπόλοιπα DLC πακέτα που έχουμε δει, το Nemesis θα κοστίζει 11.20€ ξεχωριστά και θα περιλαμβάνεται στο Season Pass για 37.30€.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Call of Duty: Ghosts και συζητήστε τα στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα