Ryse: Son of Rome στα PC

Κυκλοφορεί μέσα στο 2014.

Το Xbox One exclusive Ryse: Son of Rome θα μεταφερθεί στα PC , σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Crytek.H γερμανική εταιρεία θα αναλάβει τον ρόλο του publisher για την ψηφιακή έκδοση, ενώ η retail

θα διατεθεί από την Deep Silver.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιματοβαμμένο Action/Hack 'n' slash θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα DLC που κυκλοφορήσαν από τον περασμένο Νοέμβριο για το Xbox One. Πρόκειται για τα Colosseum Pack, Mars Chosen Pack, Duel of Fates και Morituri Pack, ενώ το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης τον χάρτη Ruins και το Legionnaire's Trust Sword, τα οποία περιλαμβάνονταν στην Day One έκδοση του Ryse: Son of Rome για την κονσόλα της Microsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=n0303bgp7lQ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Crytek, το 4K gaming είναι ένα τεράστιο άλμα στην ποιότητα των γραφικών για τα PC και το Ryse πρόκεται να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων των high-end PC. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες η Crytek αντιμετώπιζε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς Homefront και την Crytek UK στην Deep Silver. Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι σύμφωνα με φήμες το Ryse 2 βρίσκονταν στα σκαριά, παρόλα αυτά η ανάπτυξή του δεν προχώρησε, καθώς η γερμανική εταιρεία αρνήθηκε να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματά του στην Microsoft.

Το Ryse: Son of Rome θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2014. Διαβάστε το review της Xbox One έκδοσης από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα