Η Nova στα Emmy Awards

Η απονομή των φετινών Emmy Awards πλησιάζει, με ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που προβάλλονται από την οθόνη της Nova να διεκδικούν 149 υποψηφιότητες.


Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στη 01:00 (ξημερώματα Τρίτης), οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν live από το E! Entertainment, διάσημους υποψήφιους να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί των τηλεοπτικών βραβείων. Επίσης, η εκπομπή

«Fashion Police» του Ε! Entertainment θα παρουσιάσει τις στυλιστικές τους προτιμήσεις την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 22:00.


Οι παραγωγές που μεταδίδονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema κέρδισαν 74 υποψηφιότητες, ενώ άλλες 75 κέρδισαν οι παραγωγές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX, FOX Life, National Geographic Channel και Nat Geo Wild, που είναι διαθέσιμα στη Nova. Από τις σειρές των καναλιών Novacinema, τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσε η συναρπαστική σειρά «Game of Thrones» (19), ενώ ακολουθούν οι σειρές «True Detective» (12), «Boardwalk Empire» (7), «Black Sails» (4) και «The Newsroom» (2).


Η νέα σειρά «Silicon Valley» της HBO που κάνει πρεμιέρα στις 28/9 στα Novacinema, απέσπασε 5 υποψηφιότητες, ενώ μία έλαβε η νέα σειρά «Almost Human» της Warner, που έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεκαέξι υποψηφιότητες έλαβε η ταινία «The Normal Heart», που θα μεταδοθεί τους επόμενους μήνες στα Novacinema, ενώ παραγωγές που προβάλλονται ήδη, όπως «The Beatles: The Night That Changed America» και «Muhammad Ali’s Greatest Fight», έχουν από 6 και 2 υποψηφιότητες, αντίστοιχα.


Στις φετινές υποψηφιότητες των Emmy Awards, που θα πραγματοποιηθούν στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες, ξεχωρίζουν επίσης επιτυχημένες σειρές των καναλιών FOX και FOX Life, ανάμεσα στις οποίες οι σειρές «American Horror Story» (17), «Modern Family» (10), «Project Runway» (5) και «Homeland» (4). Τέλος, η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ «Cosmos: A Spacetime Odyssey» που προβλήθηκε από το National Geographic Channel απέσπασε συνολικά 12 υποψηφιότητες.


Keywords
Τυχαία Θέματα