Mario Kart 8: Δωρεάν DLC

Περιλαμβάνει τρία αμάξια Mercedes.Το επερχόμενο Mercedes-Benz DLC για το Mario Kart 8 θα είναι διαθέσιμο στις 27 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η Nintendo. Η δωρεάν προσθήκη θα περιλαμβάνει τη Mercedes-Benz GLA, την 300 SL Roadster του 1950 και τη Silver Arrow του 1930.

Επίσης,

η Nintendo βρήκε την ευκαιρία να εισάγει στο παιχνίδι κάποια αιτήματα παικτών όπως την επιλογή εμφάνισης του χάρτη στην οθόνη της τηλεόρασης. Μια καινούρια σελίδα στατιστικών παρουσιάζει τον συνολικό αριθμό coins, το online ρεκόρ νικών-ηττών και τον αγαπημένο οδηγό.

https://www.youtube.com/watch?v=mU7tXqYplA8

Το Mario Kart 8, θα αποθηκεύει τώρα τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις για κάθε αγώνα ώστε να μη χρειάζεται να ρυθμίζεται τον οδηγό κάθε φορά που θα ανοίγετε το παιχνίδι. Οι ρυθμίσεις του μενού για τις επιλογές "Next Race" και "Watch Highlight Reel" θα αλλάξουν, όπως ζήτησαν πολλοί φίλοι του παιχνιδιού και θα γίνει διαθέσιμη η εναλλακτική επιλογή για τους χρήστες να βλέπουν highlights από διαφορετικούς χαρακτήρες. Επίσης, βελτιώθηκε η σταθερότητα του online multiplayer.

Η Nintendo θα διοργανώσει ένα Mercedes Cup τουρνουά από τις 27 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου για όποιον θέλει να συμμετάσχει χρησιμοποιώντας τα οχήματα του DLC. Δωρεάν πρόσβαση και πληροφορίες θα βρείτε στο μενού του τουρνουά του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του Mario Kart 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα