Football Manager 2013 shortlist

Άργησε στο ραντεβού της κι όμως επέστρεψε!

Η σεζόν που διανύουμε είναι αρκετά "ιδιαίτερη" για το Football Manager 2013.

Απ' τη μία είδαμε για πρώτη φορά το γρήγορο mode Football Manager Classic, απ' την άλλη τα Challenges και μέσα στο γενικότερο χαμό...πολλοί από εσάς ίσως ξέχασαν ότι ο FM Genie Scout

13 δεν κυκλοφόρησε. Αναφέρομαι στο γνωστό πρόγραμμα εύρεσης παικτών με το οποίο φορτώνετε το save game σας. Τελικά είδαμε την πρώτη του έκδοση στις 7 Δεκεμβρίου και την τελευταία στις 22 του ίδιου μήνα. Δυστυχώς, λόγω των συχνών patches της Sports Interactive στο Football Manager 2013, απ' τη στιγμή που το παιχνίδι σας θα γίνεται update, δεν θα μπορείτε να τρέξετε κάθε φορά τον Genie Scout έως ότου κυκλοφορήσει νέα έκδοση (κάτι που ισχύει κι αυτές τις ημέρες). Όπως και να 'χει, κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τον FM Genie Scout 13.

Η Shortlist που δημιούργησα φέτος δεν βασίστηκε πάνω στον FM Genie Scout 13, λόγω των προβλημάτων ασυμβατότητας, αλλά σε έρευνα που πραγματοποίησα, τόσο στο Football Manager 2013 όσο και στο Internet. Περιλαμβάνει 210 παίκτες και staff, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποίησα FM Classic και τα πρωταθλήματα Ελλάδας, Αγγλίας και Ισπανίας.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την Shortlist.

Βοηθήστε μας να εμπλουτίσουμε την shortlist γράφοντας στο forum τους παίκτες που βρήκατε και που δεν υπάρχουν στη λίστα. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο σχετικό topic.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]


[Πάτροκλος από Αθήνα]
- Kαλησπερα Μανο, θα ηθελα να μου προτεινεις μερικους top coaches (ball control coach κ def coach κατα πρωτο λογο) για το Football Manager 2013 που να ερχονται στις κορυφαιες ελληνικες ομαδες και να κανουν την διαφορα γιατί δυστυχως οι περισσοτεροι δεν δεχονται να μιλησουν καν! Ψαχνω και physios με CA τουλαχιστον 150 που να ερχονται ανετα στις 4 μεγλαυτερες ελληνικες ομαδες.
Δοκίμασε να κάνεις πρόταση στους Angelo Antenucci, Gian Nicola Bisciotti, Philippe Bergeroo, Paul Clement, Brian Eastick, Hans Jorritsma, Erick Mombaerts, Angel Vales και Gianpiero Ventrone (ο τελευταίος δύσκολα έρχεται πρώτη χρονιά). Από Physios έχουμε πολύ πράμα. Δοκίμασε Rodolfo Tavana, Pete Friar, Giorgio Gasparini, Giorgio Puricelli, Grant Downie, Bruno Sgherzi, Aldo Esposito, William Tillsson, Nick Worth και Marco Frigerio. Μπορείς να κατεβάσεις την παλιά shortlist για το Football Manager 2012 από εδώ.

- Τελος, θα ηθελα να μαθω πως γινεται να ελεγχουμε την ομαδα στην προπονηση και τι θεσεις θα παιρνουν οι παικτες στα στημενα. Ευχαριστω προκαταβολικά!
Από το μενού της ομάδας σου επιλέγεις το "Training". Εκεί θα πρέπει να ορίσεις προγράμματα για τους παίκτες σου, κατά προτίμηση χωρίζοντάς τους ανά θέση. Στο ένα μενού καθορίζεις το πρόγραμμα κάθε παίκτη και την ένταση των ασκήσεων και στο διπλανό μενού τους προπονητές που θα αναλάβουν κάθε πρόγραμμα (όσα περισσότερα προγράμματα αναλάβει ο ίδιος προπονητής τόσο χειρότερα αποδίδει). Κατέβασε το παλιό σύστημα προπόνησης που είναι συμβατό με FM 2010, 2011 και 2012. Από φέτος το σύστημα έχει αλλάξει οπότε το παλιό αρχείο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Football Manager 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα