Μεγάλος διαγωνισμός PSP και PS Vita

Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στο GameWorld. Κάθε μέρα από ένα δώρο για PSP και PS Vita! [UPDATE: Φινάλε]

[Έναρξη διαγωνισμού: 24/12] Έχετε φορητή κονσόλα της Sony; Τόσο το καλύτερο.

Τις γιορτινές αυτές ημέρες σας καλούμε να κάνετε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά

και Φώτα στο GameWorld και να υποδεχθούμε μαζί το νέο έτος! Σας ετοιμάσαμε λοιπόν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ για φορητές κονσόλες. Κάθε μέρα στο GameWorld θα δίνουμε δώρο τα καλύτερα games που κυκλοφορούν για PSP και PlayStation Vita, ξεκινώντας από απόψε τα μεσάνυκτα μέχρι τα Φώτα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε αυτή τη σελίδα για το δώρο που θα δίνουμε κάθε μεσάνυκτα.

Συμμετοχή
Η διαδικασία είναι απλή. Καταρχήν πριν συμμετάσχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε ένα Like στο πάνω μέρος αυτής της είδησης. Στη συνέχεια θα πρέπει μπείτε στην ομάδα του PSP και την ομάδα του PS Vita στην Community του GameWorld (ανάλογα με το game που θα δίνεται κάθε ημέρα) και να γράψετε στον τοίχο της το όνομα του παιχνιδιού που κληρώνουμε!

Η κλήρωση θα γίνεται τα μεσάνυκτα κάθε ημέρας, όταν και θα ανακοινώνεται ο νικητής αλλά και το νέο game που θα μπαίνει για κλήρωση! Όποιος κερδίσει κάποιο video game δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες κληρώσεις, καθότι σκοπός μας είναι να αποκτήσετε από ένα game όσο το δυνατόν περισσότεροι!

Δώρο 1: 24/12: Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)
Το πρώτο video game που κληρώνουμε είναι το Metal Gear Solid: Peace Walker για PSP. Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα της Δευτέρας! Μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "Metal Gear".

Watch YouTube video

Ο νικητής της 1ης κλήρωσης είναι ο Νικολής Ασημάκης (Zaratoth).

Δώρο 2: 25/12: Football Manager Handheld 2013 (PSP)
Σήμερα Χριστούγεννα κληρώνουμε ένα Football Manager Handheld 2013 για PSP. Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα της Τρίτης. Μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "Football Manager 2013".

Watch YouTube video

Ο νικητής της 2ης κλήρωσης είναι ο Νικήτας Οικονομάκος (Sodomizer).

Δώρο 3: 26/12: LittleBigPlanet (PSP)
Στην τελευταία αργία των Χριστουγέννων κληρώνουμε το LittleBigPlanet για PSP, ένα από τα καλύτερα games της φορητής κονσόλας της Sony! Η κλήρωση θα γίνει ως συνήθως τα μεσάνυκτα. Μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "LittleBigPlanet".

Watch YouTube video

Ο νικητής της 3ης κλήρωσης είναι ο Γιάννης Πάλλας (Cappucino176).

Δώρο 4: 27/12: Wipeout 2048 (PS Vita)
Το πρώτο video game του διαγωνισμού μας για PS Vita είναι γεγονός! Αυτή τη φορά σας προσφέρουμε το Wipeout 2048 (σε PS Vita card). Απλά μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "Wipeout". Προσοχή, μην μπερδευτείτε κατά λάθος και μπείτε στην ομάδα του PSP όπως κάνατε μέχρι τώρα, διότι η συμμετοχή σας δεν θα καταμετρηθεί. Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα και μετά την ανακοίνωση του νικητή θα μάθετε και το επόμενο video game που θα σας χαρίσουμε!

Watch YouTube video

Ο νικητής της 4ης κλήρωσης είναι ο Γιάννης Γκουντέλας (icore).

Δώρο 5: 28/12: Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)
Επόμενος σταθμός είναι το κορυφαίο ποδοσφαιράκι της Konami. Αποκτήστε ένα PES 2013 για PSP απλά μπαίνοντας στην ομάδα του PSP και γράφοντας στον τοίχο της "PES 2013". Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα.

Watch YouTube video

Ο νικητής της 5ης κλήρωσης είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος (xLucCkx).

Δώρο 6: 29/12: LittleBigPlanet (PS Vita)
Το δεύτερο video game που δίνουμε για το PlayStation Vita είναι το LittleBigPlanet! Κληρώσαμε το πρώτο LBP για PSP, τώρα σειρά έχει ο...διάδοχός του! Για να αποκτήσετε τις νέες περιπέτειες του Sackboy στο εκπληκτικό PS Vita της Sony απλά μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "LittleBigPlanet". Η κλήρωση θα γίνει τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, όταν θα έχουμε γυρίσει από το πρωτοχρονιάτικο GameWorld Event στα Super Bowl του Village Park!

Watch YouTube video

Ο νικητής της 6ης κλήρωσης είναι ο Σάκης (karlat89).

Δώρο 7: 30/12: Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)
Σήμερα ξημερώνει Κυριακή οπότε ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Καιρός για μπάλα! Αποκτήστε ένα ακόμη Pro Evolution Soccer 2013 για PSP απλά μπαίνοντας στην ομάδα του PSP και γράφοντας στον τοίχο της "PES 2013". Αναμείνατε τα μεσάνυκτα για την κλήρωση.

Watch YouTube video

Νικητής της 7ης κλήρωσης είναι ο Σωτήρης Ζάμπρας (zsotiris).

Δώρο 8: 31/12: PlayStation All-Stars Battle Royale (PS Vita)
Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και κάποιος θα κάνει ρεβεγιόν με ένα ακόμη δυνατό game για το PS Vita του. Κληρώνουμε το PlayStation All-Stars Battle Royale και σας χαρίζουμε ξέφρενη δράση σε ένα αχτύπητο fighting για τη φορητή κονσόλα της Sony. Μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της τις λέξεις "All-Stars Battle Royale". Με την αλλαγή του χρόνου θα έχουμε και την κλήρωση αλλά και την ανακοίνωση του νέου video game που θα κερδίσετε! Μέχρι την γιορτή των Φώτων...θα το πάμε σερί παρέα!

Watch YouTube video

Νικητής της 8ης κλήρωσης είναι ο Αργύρης Γιαγιάς (Argir).

Δώρο 9: 1/1: LittleBigPlanet (PS Vita)
Καλή Χρονιά σε όλους! Και πως να μην μπει καλά η χρονιά δεν δούμε και λίγο...Sackboy! Άλλο ένα LittleBigPlanet για PS Vita θα γίνει δικό σας. Για να το αποκτήσετε απλά μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "LittleBigPlanet". Η κλήρωση θα γίνει λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

Watch YouTube video

Νικητής της 9ης κλήρωσης είναι ο Στέργιος Μονέος (roxito).

Δώρο 10: 2/1: God of War: Ghost of Sparta (PSP)
Η ώρα του Kratos έφτασε! Αποκτήστε το God of War: Ghost of Sparta, ένα από τα μεγαλύτερα Action games για το PSP. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση απλά μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της τις λέξεις "God of War". Σήμερα τα μεσάνυκτα θα κάνουμε την κλήρωση. Μην ξεχνάτε ότι από απόψε Τετάρτη 19:00-19:30 θα έχουμε και την πρώτη εκπομπή Users της χρονιάς, οπότε...περιμένουμε να μας κάνετε ποδαρικό!

Watch YouTube video

Νικητής της 10ης κλήρωσης είναι ο Skel Fox (skel13).

Δώρο 11: 3/1: Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)
Μετά το συγκριτικό τεστ Fifa 13 vs Pro Evolution Soccer 2013 δεν θα μπορούσαμε να μην κληρώσουμε ένα ακόμη Pro Evolution Soccer 2013 για PSP. Μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της "PES 2013". Αναμείνατε τα μεσάνυκτα για την κλήρωση.

Watch YouTube video

Νικητής της 11ης κλήρωσης είναι ο Βαγγέλης Αζαριάδης (Mezmerizer4).

Δώρο 12: 4/1: Smart As (PS Vita)
Πιστεύετε ότι είστε αρκετά έξυπνοι; Καιρός να το αποδείξετε. Το Smart As του PlayStation Vita θα σας βάλει στη διαδικασία να εξασκήσετε το μυαλό σας σε καθημερινές ασκήσεις! Αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες αφής του PS Vita και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας, όπως άλλωστε και όλα τα ανάλογα games που εξασκούν το μυαλό. Για να το αποκτήσετε μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "Smart As". Η κλήρωση θα γίνει λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

Watch YouTube video

Νικητήτρια της 12ης κλήρωσης είναι η Μαριλένα Κοντονικολάου (ΜπέλαΛεστρέιντζ).

Δώρο 13: 5/1: PlayStation All-Stars Battle Royale (PS Vita)
Μπήκαμε στο τελευταίο σαββατοκύριακο του μαραθώνιου διαγωνισμού μας που θα λήξει την Δευτέρα και σήμερα κληρώνουμε το PlayStation All-Stars Battle Royale για PlayStation Vita. Μπείτε στην ομάδα του PS Vita και γράψτε στον τοίχο της τις λέξεις "All-Stars Battle Royale". Καλή επιτυχία!

Watch YouTube video

Νικητής της 13ης κλήρωσης είναι ο Θοδωρής Κώτσελας (theonirvana).

Δώρο 14: 6/1: Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)
Κυριακή των Φώτων σήμερα οπότε...ξέρετε. Καιρός για μπάλα ξανά (ή στο περίπου γιατί ο καιρός μας τα χαλάει σιγά-σιγά). Κληρώνουμε άλλο ένα Pro Evolution Soccer 2013 για PSP! Μπείτε στην ομάδα του PSP και γράψτε στον τοίχο της "PES 2013". Αναμείνατε τα μεσάνυκτα για την κλήρωση.

Watch YouTube video

Νικητής της 14ης κλήρωσης είναι ο Αλεξανδρος Κατσικης (alxdnr).

H συμμετοχή στις κληρώσεις των διαγωνισμών προϋποθέτει ότι θα έχετε συμπληρώσει το πραγματικό ονοματεπώνυμο στο προφίλ σας. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις συμμετοχές σας και να σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και...άφθονες ώρες gaming!

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld γιατί μέσα στο 2013 σας ετοιμάζουμε πολύ μεγάλους διαγωνισμούς. Άραγε θα σπάσουμε το περυσινό μας ρεκόρ και θα σας χαρίσουμε περισσότερα δώρα; Εδώ θα είμαστε για να το δούμε στην πράξη!

Συγχαρητήρια σε όλους νικητές και Καλή Χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα