Battlefield 3: End Game

Το πέμπτο expansion pack φέρνει...μηχανές motocross!

Το δημοφιλές First-Person Shooter της ΕΑ, Battlefield 3, θα αποκτήσει άλλο ένα DLC τον Μάρτιο του 2013 και αναμένεται να αλλάξει δραστικά την εμπειρία που προσφέρει. Εάν το προηγούμενο DLC με τίτλο Aftermath σας φάνηκε κάπως "χλιαρό", το End Game

έρχετε να φέρει αρκετές νέες προσθήκες.

Τρία νέα οχήματα τα οποία θα δώσουν ένα άλλο τακτικό βάθος, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του DLC. Οι μηχανές motocross θα σας επιτρέπουν να κινείστε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο πεδίο της μάχης, ενώ το νέο αντιαεροπορικό όχημα θα κάνει την άμυνά σας ακόμα πιο ευέλικτη. Στον αέρα, θα δείτε το καινούριο αεροσκάφος το οποίο μπορεί να μεταφέρει οχήματα στους στρατιώτες που βρίσκονται από κάτω.

Watch YouTube video

Τέσσερις νέοι χάρτες έρχονται επίσης να προστεθούν οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων οχημάτων, ενώ παράλληλα επανέρχεται το Capture the Flag mode.

Μετά τα Karkand, Close Quarters, Armored Kill και Aftermath, το End Game είναι το πέμπτο και –κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο DLC για το Battlefield 3. Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο για PC, PS3 και Xbox 360. To κόστος του End Game του παραμένει άγνωστο αλλά εάν λάβουμε υπόψη τα 15 ευρώ που κοστίζουν τα προηγούμενα DLC, πιθανότατα η τιμή του να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Διαβάστε το review του Battlefield 3 από το Gameworld.

Keywords
Τυχαία Θέματα