F1 2014

Από του χρόνου διαθέσιμο σε next-gen κονσόλες.

Η Codemasters ανακοίνωσε πως το F1 2014 θα κυκλοφορήσει μόνο για κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και PC.

Αυτό σημαίνει πως το φετινό F1 θα μπορέσουμε να το παίξουμε μόνο σε PC, PS3 και Xbox 360. Βέβαια υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως για το έτος 2015 μπορεί να δούμε

έναν τίτλo F1 σε PS4 και Xbox One.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ανακοίνωση κυκλοφορίας του F1 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=w491OWFwBWw

Τα turbochargers στα μονοθέσια επιστρέφουν, όπως και το σύστημα ERS που έκανε τους αγώνες της περυσινής σεζόν συναρπαστικούς. Το ERS system είναι η ανανεωμένη εκδοχή της τεχνολογίας KERS που είχε εισαχθεί στη Formula 1 το 2011. Αναλάμβανε να μετατρέψει την χαμένη ενέργεια από την χρήση των φρένων σε ηλεκτρική ενέργεια, δίνοντας ένα boost στα μονοθέσια της τάξης των 80 ίππων για 6.67 δευτερόλεπτα σε κάθε γύρο. Το ERS είναι το επόμενο στάδιο της παραπάνω τεχνολογίας. Μπήκε επίσημα στους αγώνες Formula 1 φέτος και μπορεί να παράγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια, δίνοντας αρκετά μεγαλύτερη ώθηση στα μονοθέσια.

Όσο για το τι καινούρια στοιχεία θα πρέπει να περιμένουμε στο F1 2014, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες πέρα από το ότι θα υπάρχει νέος τρόπος αξιολόγησης των οδηγών. Επιπλέον θα εισαχθεί το Ρωσικό Grand Prix και η πίστα του Sochi η οποία θα ανοίξει τον Οκτώμβριο που έρχεται. Ο υπεύθυνος παραγωγής, Stephen Hood, δήλωσε πως ο επόμενος τίτλος F1 που θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες νέας γενιάς λίγο νωρίτερα από ότι αναμένεται, θα είναι κάνει τεράστιο βήμα μπροστά όσον αφορά τα Formula 1 games.

Διαβάστε το review του F1 2013 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα