FIFA 15: Τρέιλερ συναισθημάτων των παικτών

Στο προσκήνιο οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων.

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του FIFA 15 στο οποίο παρουσιάζονται οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η αλλαγή της ψυχολογίας τους ανάλογα με τα τεκταινόμενα επί της οθόνης.

Το Emotion and Intelligence Behavior Simulation φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματα των παικτών και την ένταση που βγάζουν καθ' όλη την διάρκεια

του match, όπως για παράδειγμα στα σφυρίγματα των διαιτητών που δε συμφωνούν, κατά τη διάρκεια ενός σκληρού μαρκαρίσματος ή ακόμα και κατά τον πανηγυρισμό ενός σημαντικού γκολ. Κάθε παίκτης θα έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στους υπόλοιπους, ενώ θα νευριάζουν όταν για παράδειγμα χάνετε σημαντικές ευκαιρίες επίτευξης τέρματος ή μετά από συνεχόμενες λάθος μεταβιβάσεις της μπάλας.

{youtube}2dDHWCZH9ZA|500|300{/youtube}

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων θα αλλάζουν επίσης ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, με τους σχολιαστές να αναφέρουν τις αντιδράσεις τους. Η EA Sports αναφέρει ότι προστέθηκαν 600 animations αποκλειστικά για την παρουσίαση των συναισθημάτων των παικτών και των φιλάθλων.

Δείτε την βελτιωμένη μηχανή γραφικών του FIFA 15, το οποίο θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά με την Ignite Engine και για τα PC. Θυμίζουμε ότι το Xbox One θα διατεθεί στην Ελλάδα με δύο games δώρο, το FIFA 15 και το Forza Motorsport 5 και η τιμή του χωρίς το Kinect στο πακέτο θα είναι 400 ευρώ. Μπορείτε να συζητήσετε όλα τα νέα του FIFA 15 στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το FIFA 15 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One με τις εκδόσεις για PS3, Xbox 360, Wii, 3DS και PS Vita να ακολουθούν κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα διατεθεί και για το Wii U.

Keywords
Τυχαία Θέματα