The Last of Us: Remastered - Photo Mode

Έρχεται ως μέρος του πρώτου patch.

Το The Last of Us: Remastered που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου για το PlayStation 4 θα φέρει μαζί του και ένα day one patch.

Το συγκεκριμένο θα εισάγει μια καινούργια λειτουργία στο παιχνίδι, το Photo mode. Φήμες λένε επίσης ότι το The

Last of Us: Remastered θα χρειάζεται 50GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο όσον αφορά την εγκατάσταση. Βέβαια μέχρι την ώρα της κρίσεως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Το photo mode όμως δεν έρχεται από μόνο του αλλά ως μέρος του Patch το οποίο περικλείει επίσης και το Grounded, το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ το οποίο θα μας δείχνει το πώς δημιουργήθηκε το The Last of Us για το PlayStation 3 που έγινε και μεγάλη επιτυχία.

Όπως ανέφερε ο Arne Meyer, Community Strategist της εταιρίας ανάπτυξης Naughty Dog, «Ένα από τα πράγματα που θέλαμε να συμπεριλάβουμε ήταν το Share mode, ειδικά αφότου είδαμε την αντίδραση για το photo mode του InFamous». Βέβαια στο πως ακριβώς θα λειτουργεί δεν υπάρχουν λεπτομέρειες και στοιχεία ακόμα. Στη συνέχεια ανέφερε πως «Σε γενικές γραμμές θέλουμε να “σπάσουμε” την κάμερα ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε αλλά με βάθος πεδίου. Πειραματιζόμασταν ήδη σε αυτό αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά. Όμως είναι κάτι που προστίθεται στο day one patch. Ο σκοπός του τελευταίου είναι να προσθέσουμε μερικά ακόμα χαρακτηριστικά. Δηλαδή ήταν ένα από τα πράγματα που αν θέλαμε να προλάβουμε το timeline μας και να προσθέσουμε ένα-δύο πράγματα ακόμα θα ήταν σε αυτό το day one patch».

https://www.youtube.com/watch?v=AaOWRvmtEFQ

To patch ωστόσο μάλλον θα είναι μικρό, σε αντίθεση με το παιχνίδι που όπως αναφέραμε και προηγουμένως μπορεί να έχει 50 gigabyte απαίτηση για ελεύθερο χώρο. Αυτό στηρίζεται μόνο σε μερικές φωτογραφίες από αντίτυπα του παιχνιδιού που έχουν βγει στην δημοσιότητα, προφανώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να σιγουρευτούμε. Τέλος ο Meyer είπε πως «Θα θέλαμε να δείξουμε παραπάνω, αλλά ακόμα και από τεχνικής πλευράς θα χρειαζόμασταν παραπάνω από έξι μήνες για να κάνουμε κάτι. Όμως στο τέλος απλά έπρεπε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι πολύ γρήγορα. Δώσαμε μια ημερομηνία στον εαυτό μας και τιμώντας την επέτειο ενός χρόνου, το νιώσαμε σωστό. Δρομολογήθηκε από ένα timeline και για αυτό έφτασε και τόσο γρήγορα».

Το The Last of Us: Remastered θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου, για το PlayStation 4. Ρίξτε μια ματιά στο review για το The Last of Us από τον Μάνο Γρυπάρη και συζητείστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα