Battle #12: Η 2η σεζόν ξεκινά με Unboxholics

Σάκη ερχόμαστε!

Η πρώτη σεζόν του Battle ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς μετά τις εκπομπές Users, Game Maniacs και Retro Gamers, το τέταρτο "πνευματικό μας παιδί" αγαπήθηκε ιδιαίτερα από όλους σας και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Παρότι έχουμε καλοκαίρι, τα σχέδια για την νεά σεζόν του Battle δεν σταματούν. Έτσι, στα πλαίσια του GameAthlon είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Σάκη Καρπά από

τους Unboxholics, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρότασή μας να συμμετάσχει στο επόμενο Battle!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}7Qh12DOepLA|500|300{/youtube}

Στο Battle 12, το οποίο θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο, θα ανέβουμε στην Αριδαία, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους...Καρπάς Bros (Σάκη και Αλέκο Καρπά)! Η μάχη θα είναι τιτανομέγιστη, ενώ αναμένεται να κάνουμε και γύρισμα Game Maniacs.

Ψηφίστε τι video game θέλετε να παίξουμε ενάντια στους Unboxholics κάνοντας κλικ σε αυτό το forum topic. Ο Σάκης έχει όλες τις κονσόλες των Sony και Microsoft, κονσόλες Nintendo από το NES έως το Wii, κονσόλες της Sega από το Master System έως το Dreamcast, Neo Geo, 3DO, Amiga CD32 και Atari 2600 &Jaguar.

Επίσης, όποιος θέλει να αντιμετωπίσει τον Σάκη στο Game Maniacs κι έχει τουλάχιστον 2.000 games, καθώς επίσης κονσόλες και συλλεκτικές, μπορεί να στείλει το email του στο [email protected]. Αν γνωρίζετε κάποιον τόσο μεγάλο συλλέκτη απλά δείξτε του αυτό το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα