Alien: Isolation DLC

Με την Ripley και άλλους χαρακτήρες από την πρώτη ταινία Alien.

Η εταιρία ανάπτυξης του Alien: Isolation Creative Assembly, ανακοίνωσε δύο DLC για τον επερχόμενο τίτλο της.

Στην αρχή είχε γίνει γνωστό πως τα δύο DLC θα ήταν διαθέσιμα μόνο αν προπαραγγείλετε το Alien:

Isolation. Μετά όμως από τις αντιδράσεις των -ενθουσιασμένων- οπαδών, ο community manager Nee έγραψε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook πως θα είναι διαθέσιμα ακόμα και μετά την κυκλοφορία του.

Τα δύο εν λόγω DLC θα περιλαμβάνουν τις αποστολές Crew Expendable και Last Survivor, στις οποίες πρωταγωνιστούν χαρακτήρες από την πρώτη ταινία Alien του 1979. Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω:

{youtube}jt1YX0YLyDk|500|300{/youtube}

Στην Crew Expendable, θα χειρίζεστε τους Parker (Yaphet Kotto), Dallas (Tom Skerritt) ή την Ripley (Sigourney Weaver) καθώς εξερευνείτε στο εσωτερικό του Nostromo, ψάχνοντας το Alien. Οι Ash (Ian Holm) και Lambert (Veronica Cartwright) εμφανίζονται επίσης στο DLC. Ο μόνος που λείπει προς το παρόν είναι ο Harry Dean Stanton λοιπόν!

Στην Last Survivor θα παίξετε ως Ripley, καθώς θα τρέχετε απεγνωσμένα να ενεργοποιήσετε την διαδικασία αυτοκαταστροφής του Nostromo, όπως και στην ταινία.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα ανερχόμενα DLC; Πείτε μας τις απόψεις σας στα σχόλια αλλά και στο αντίστοιχο forum topic. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alien: Isolation, διαβάστε το προηγούμενο άρθρο στο GameWorld.

Το Alien: Isolation αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Χbox 360 στις 7 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα