Busted Plays: Warframe

Διαστημικές μάχες, εντελώς δωρεάν.

Άλλο ένα Busted Plays, και σήμερα εξερευνούμε τον γαλαξία με το Warframe, ένα free-to-play τίτλο για PC και PlayStation 4 (και σύντομα, Xbox One).

Τα επώνυμα Warframes είναι στολές που χρησιμοποιεί η αρχαία φυλή τον Tenno για να πολεμάει για την προστασία του ηλιακού συστήματος από επικίνδυνες κατακτητικές φυλές. Ευτυχώς, είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό από όσο ακούγεται, καθώς μιλάμε για διαστημικούς

ρομποτικούς (περίπου) νίντζα με όπλα και υπερφυσικές δυνάμεις. Ναι, είναι τόσο κουλ.

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν, και διαθέτει ένα από τα καλύτερα free-to-play μοντέλα στην αγορά. Μπορείς να αγοράσεις τα πάντα (και φυσικά, μερικά πράγματα μόνο αγοράζονται για να δώσουν κι ένα κίνητρο) αλλά μπορείς επίσης και να φτιάξεις τα πάντα, μαζεύοντας τα υλικά. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά γίνεται. Και με την στήριξη που δίνει στο παιχνίδι η Digital Extremes με πολύ συχνά και ουσιαστικά updates που δίνουν πολύ υλικό, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε πάντα κάτι νέο να κάνετε.

Fun Fact: το Warframe συνδέεται άμεσα με το Dark Sector, τον προηγούμενο τίτλο της Digital Extremes που κυκλοφόρησε το 2008 για κονσόλες και PC. Το σύμπαν είναι το ίδιο, ενώ οι Tenno πήραν το όνομα τους από τον πρωταγωνιστή, Hayden Tenno, καθώς το Warframe λαμβάνει μέρος πάρα πολλά χρόνια αργότερα. Η exoskeleton εξωγήινη στολή που αποκτάτε στα μέσα του Dark Sector είναι ίδια με το Warframe ονόματι Excalibur, μεταξύ πολλών άλλων ομοιοτήτων. Η Digital Extremes επίσης δήλωσε πως το Warframe ήταν το παιχνίδι που ήθελαν να κάνουν, όμως δεν μπόρεσαν λόγω πίεσης του εκδότη, γι’αυτό και τώρα εκδίδουν τον τίτλο μόνοι τους.

Και τώρα, απολαύστε το βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα