Game of Legions

Puzzle/Strategy για mobile συσκευές απ' την ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Traptics

Όσοι ήρθατε στο GameAthlon 2014 θα παρατηρήσατε σίγουρα ότι ανάμεσα στα περίπτερα των YouTubers υπήρχε και ένα της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης Traptics.

Η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης αποτελείται από τρία μέλη. Την απαρτίζουν ο Μιχάλης Παπαγαθαγγέλου, ο Δημήτρης Κρητικός και η Κατερίνα

Ματαράγκα. Το παιχνίδι που παρουσίασαν στην έκθεση και που μπορούσατε να παίξετε σε tablet ήταν το Game of Legions. Πρόκειται για έναν συνδυασμό Puzzle και Strategy, καθώς αξιοποιεί τους απλούς μηχανισμούς ενός puzzle game επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε τουλάχιστον τρία ίδια αντικείμενα στην οθόνη εξαπολύοντας έτσι "επιθέσεις" στο αντίπαλο στρατόπεδο.

{youtube}ujJGUtWlhrM|500|300{/youtube}

Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι έχετε τον ρόλο ενός στρατηγού και καλείστε να περάσετε τις αντίπαλες γραμμές άμυνας και να σκοτώσετε τον αντίπαλο αρχηγό. Θα χρειαστεί να προσέξετε τις κινήσεις σας και να κάνετε upgrade τον στρατό σας για να είστε πιο αποτελεσματικοί. Το Game of Legions διαθέτει 20 levels και συνολικά 60 challenges.

Αν έχετε Android συσκευή τότε μπορείτε να κατεβάσετε το Game of Legions δωρεάν από το Google Play κάνοντας κλικ εδώ.

Το επίσημο site της εταιρείας είναι το Traptics.com κι όπως μπορείτε ήδη να δείτε ετοιμάζουν ένα ακόμη video game, το Hunters of the Dead (στο στυλ του Plants vs. Zombies), ενώ στα πλαίσια του Hellenic Game Jam είχαν αναπτύξει το Candy Wars.

Ευχόμαστε λοιπόν στα παιδιά καλή αρχή και καλή επιτυχία για την συνέχεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα