1ος YouTube Διαγωνισμός

Φτάσαμε τις 1.000 εγγραφές, επανασχεδιάσαμε το κανάλι μας και το γιορτάζουμε!

Από σήμερα το GameWorld γιορτάζει τις 1.000 εγγραφές στο κανάλι του YouTube οι οποίες πλησιάζουν σε λίγες ώρες.

Για να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας, έχουμε να σας κάνουμε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Μία για την εμφάνιση του καναλιού μας και μία για την έναρξη των YouTube διαγωνισμών.

Εμφάνιση

καναλιού
Ύστερα από το partnership μας με το YouTube, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το κανάλι μας. Στο YouTube.com/GameWorldGR μπορείτε να δείτε από σήμερα τη νέα μορφή του. Χωρίσαμε τα βίντεο σε κατηγορίες (όπως Video Reviews, GameWorld TV, Walkthrough συγκεκριμένου παιχνιδιού κτλ.) ώστε να βρίσκετε αυτό που θέλετε πολύ πιο γρήγορα.

Τα νεότερα βίντεο βρίσκονται στο πάνω μέρος του καναλιού. Σύντομα θα δημιουργήσουμε κι ένα Channel Trailer το οποίο θα περιλαμβάνει ένα Best Of των μέχρι σήμερα εκπομπών μας.

Διαγωνισμός χωρίς κλήρωση
Με αφορμή λοιπόν τους 1.000 subscribers σας έχουμε τον πρώτο YouTube διαγωνισμό από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι χωρίς κλήρωση. Χαρίζουμε λοιπόν 800 Pro Evolution Soccer 2013 online t-shirts, 400 για PS3 και 400 για Xbox 360, προσφορά της Zegetron.

{youtube}XJMku00SjK0|400|300{/youtube}

Δείτε το σχετικο βίντεο (κάντε κλικ στο πάνω μέρος του ώστε να σας ανοίξει σε νέο παράθυρο) κι ακολουθήστε τις οδηγίες. Αρκεί μόνο να είστε εγγεγραμμένα μέλη και να αφήσετε ένα σχόλιο (εντός του YouTube φυσικά). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με προσωπικό μήνυμα στο YouTube για να σας στειλουμε τον κωδικό που θα ενεργοποιήσετε.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας και να συμπληρώσετε την έρευνα ώστε να μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα