Τα πρώτα Screenshots του Drakengard 3

Ανέβηκε στο διαδύκτιο η επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου

H Square Enix άνοιξε την επίσημη ιστοσελίδα του νεοανακοινωθέν της RPG, Drakengard 3 ή Drag-on Dragoon 3 όπως λέγεται στην Ιαπωνία και δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του τίτλου. To studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου είναι η Access

Games, δημιουργός του Deadly Premonition.

H ιστοσελίδα είναι γραμμένη στα ιαπωνικά και εκτός των εικόνων περιέχει πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού και τους χαρακτήρες του. Οι πρώτες πληροφορίες της ιστορίας είναι οι εξής:

''Στο μακρινό παρελθόν, οι σκοτεινές εποχές με τυρρανία και πόλεμους σάρωσαν τον κόσμο, τότε οι θεές Utautai εμφανίστηκαν μπροστά στους άντρες που υπέφεραν. Με την ικανότητα να χειρίζονται τη μαγεία μέσα από το τραγούδι, οι θεές υπέταξαν τους φεουδάρχες και έφεραν την ειρήνη σε μία ταλαιπωρημένη γη. Οι θεές τιμήθηκαν ως Utahime (τραγουδίστριες) και τους ανατέθηκε να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Η θέληση της One, μίας εκ των Utautai, για επαναφορά της ειρήνης και της σταθερότητας στον κόσμο είναι δυνατή. Είναι το πρόσωπο που θα ενώσει της θεές και θα σταθεί στην κορυφή του κόσμου. Αλλά μία μέρα, η μεγαλύτερη αδελφή της, Zero, εμφανίζεται μπροστά της με έναν δράκο. Η Zero είναι επίσης μία Utautai και μάλιστα η δυνατότερη του είδους. Γιατί η Zero εμφανίστηκε μπροστά στην One; Γιατί πολεμάει στο πλευρό ενός δράκου; Τι ακριβώς είναι οι Utautai. Σκοτεινά σύννεφα σκεπάζουν για άλλη μία φορά τον κόσμο''.

To Drakengard 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 στην Ιαπωνία, αποκλειστικά σε PS3. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη κυκλοφορία του τίτλου στην Ευρώπη.

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots του τίτλου μέσα από την gallery μας παρακάτω:

{gallery}2013_Games/Drakenguard_3/Frist_Screenshots{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα