Υπό ανάπτυξη το remake του Fear Effect

Έρχεται σε Switch, PS4, Xbox One και PC.

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix Collective, η ομάδα ανάπτυξης Sushee ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο remake του κλασικού τίτλου Fear Effect. Το Fear Effect Reinvented, όπως ονομάζεται, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018 για Nintendo

Switch, PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές. Πρόκειται για έναν action-adventure τίτλο, ο οποίος αναπτύχθηκε από τη Kronos Digital και κυκλοφόρησε από την Eidos πίσω στο 2000 αποκλειστικά για το πρώτο PlayStation. Ένα χρόνο αργότερα, έγινε διαθέσιμο στην ίδια πλατφόρμα το prequel του, με όνομα Fear Effect 2: Retro Helix.

Η indie ομάδα Sushee είχε ήδη υπό ανάπτυξη για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές, το Fear Effect Sedna, ένα νέο τίτλο στο σύμπαν της σειράς. ο οποίος χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter. Όμως η ομάδα θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος για να εισέλθει κάποιος νέος παίκτης στη σειρά είναι η επανακυκλοφορία του πρώτου μέλους της, με ανανεωμένο σύστημα χειρισμού και αναβαθμισμένα γραφικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι θέλοντας να κρατήσει την ατμόσφαιρα του πρώτου τίτλου αναλλοίωτη, η Sushee επέλεξε -για το remake- να κρατήσει τη κάμερα τοποθετημένη στα ίδια σταθερά σημεία με το πρωτότυπο Fear Effect.

Μέσα στον player που ακολουθεί θα βρείτε το πρώτο trailer του Fear Effect Reinvented.

xbox oneswitchps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα