Το Dissidia Final Fantasy NT έρχεται στο PS4

Νωρίς το 2018.

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Dissidia Final Fantasy NT, το οποίο αναπτύσσεται από την Team Ninja, θα κυκλοφορήσει για PS4 νωρίς το 2018. Το σύστημα μάχης του Dissidia Final Fantasy NT βασίζεται σε τριμελείς ομάδες, οπού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραπάνω από είκοσι γνωστούς

χαρακτήρες από όλο το franchise όπως οι Terra, Tidus, Firion, Cloud, Noctis και άλλοι, ενώ δεν θα απουσιάζουν και τα γνώριμα summons (όπως Ifrit, Ramuh, Shiva) στη μάχη, που θα υποστηρίζουν τους μαχητές με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο.

Το Dissidia Final Fantasy NT είχε κυκλοφορήσει για Arcades στην Ιαπωνία το 2015, όμως η εκδοσή του PS4 θα διαφέρει αρκετά με αυτή που είχε κυκλοφορήσε αρχικάι. Δηλαδή, αν και δεν υπάρχει επιλογή Story Mode στην Arcade έκδοση λόγω της fighting φύσης του τίτλου, η PS4 έκδοση θα προσφέρει ένα Story Mode, μέσω του οποίου θα προβάλλει διάφορα γεγονότα. Επίσης, η PS4 έκδοση θα βασίζεται στο 3 vs 3 σύστημα μάχης, αλλά θα χρησιμοποιεί και καινούργιους μηχανισμούς στο υφιστάμενο σύστημα μάχης.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος Dissidia Final Fantasy τίτλος που είχε κυκλοφορήσει στη Δύση, ήταν το Dissidia Final Fantasy 012, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2011. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του τίτλου.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα