Κυκλοφόρησε το Elder Scrolls Online: Morrowind

"AHHHHHHHH, yes. We've been expecting you."

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο expansion Morrowind για το MMORPG The Elder Scrolls Online και μαζί με αυτό κατέφθασε ένα νέο τρέιλερ του τίτλου.

Η νέα προσθήκη θα κοστίζει 39.99 για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το Elder Scrolls Online και 59.99 για την Digital Collector's Edition, η οποία θα περιέχει ξεχωριστό περιεχόμενο όπως μία πολεμική αρκούδα,

ένα άλογο, ξεχωριστά emotes για τον παίκτη κ.α. Για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο της Bethesda, το ολοκληρωμένο πακέτο του παιχνιδιού θα κοστίζει 59.99 και θα περιέχει το βασικό παιχνίδι και το νέο expansion, ενώ η Digital Collector's Edition θα κοστίζει 79.99 και θα εμπεριέχει το βασικό παιχνίδι και το ξεχωριστό περιεχόμενο που αναφέραμε παραπάνω.

Για όσους δεν γνωρίζουν, σε αυτήν την προσθήκη του παιχνιδιού περιλαμβάνεται το Morrowind που είναι η πατρίδα των Dunmer, και ο τόπος που διαδραματίστηκε ο τρίτος τίτλος της σειράς Elder Scrolls.

Αυτή τη φορά το Morrowind είναι στην κόψη του ξυραφιού καθώς οι Daedra απειλούν να το καταστρέψουν. Καλούμαστε λοιπόν, να βοηθήσουμε τον ημίθεο Vivec να ανακτήσει τις δυνάμεις του έτσι ώστε να σώσει την πόλη του που απειλείται με αφανισμό απο έναν μετεωρίτη. Στο expansion κάνει την είσοδο του επίσης ένα νέο class, ο Warden, που αντιμετωπίζει τους εχρούς του με μαγεία της φύσης και με μία πολεμική αρκούδα στο πλευρό του. Ένα άλλο κομμάτι που μας φέρνει στο μυαλό την νοσταλγία του τρίτου Elder Scrolls, είναι το ότι ο πρωταγωνιστής θα βοηθήσει ένα μέλος του Morag Tong, του guild των δολοφόνων, που έπαιξε μεγάλη σημασία στα δρώμενα του Morrowind. Τέλος, οι μάχες 4v4v4 παικτών που θα λαμβάνουν μέρος σε περιοχές-αρένες και θα προσθέσουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις των χαρακτήρων.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του expansion.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα