Επίσημα στην Ε3 2017 το νέο God of War

Παρέα με Spider-Man και Uncharted.

Αρκετές, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το επόμενο God of War, καθώς και για την παρουσία της Sony στην E3 2017, έγιναν γνωστές από τους Jim Ryan, Head of Global Sales and Marketing για το PlayStation

brand και Shawn Layden, CEO στη Sony Interactive Entertainment America. Στα πλαίσια μιας πρόσφατης συνέντευξης, αποκάλυψαν πως το Horizon: Zero Dawn έφτασε τα 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, ενώ εξέφρασαν την περηφάνια τους για την Guerrilla Games, η οποία κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο και γενναίο βήμα σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Με βάση τα λεγόμενά τους, η επιτυχία οφείλεται στην επιθυμία του κόσμου να ασχολείται με παιχνίδια μεγάλης κλίμακας, τα οποία έχουν καλή σεναριακή αφήγηση.

Εξάλλου και το "reboot" για τη σειρά God of War, που αναπτύσσεται από το Santa Monica studio της ιαπωνικής εταιρείας, θα εστιάζει σε αυτή τη σχεδιαστική κατεύθυνση, αφού θα περιέχει open world στοιχεία, με προσεγμένη αφήγηση. Αυτή η νέα κατεύθυνση για το franchise είναι λογική σύμφωνα με τον Jim Ryan, ο οποίος δήλωσε, σχετικά με το θέμα αυτό τα ακόλουθα: "Αν και η σειρά God of War είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική, στην Ευρώπη δεν έχει ανάλογη εμπορική επιτυχία. Ο λόγος είναι πως το ευρωπαϊκό κοινό αποθαρρύνεται από τους hack and slash τίτλους και προτιμά τα παιχνίδια με σενάριο. Οπότε, σε συνάρτηση με τη συνολική επιτυχία-αποδοχή που είχε το Horizon: Zero Dawn, λογικό είναι να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα στούντιο, άλλα και η ίδια η Sony σε αυτό το καινούργιο σκεπτικό υλοποίησης των τίτλων".

Περαιτέρω, ο Shawn Layden επιβεβαίωσε ότι στην επερχόμενη έκθεση θα βρίσκεται το God of War, ενώ μαζί με τον συγκεκριμένο τίτλο θα παρουσιαστεί το Uncharted: The Lost Legacy, όπως και το Spider-Man που αναπτύσσει το στούντιο της Insomniac. Επιπρόσθετα, δεν θα απουσιάζουν και τα Days Gone, Gran Turismo Sport. Μολονότι ο Shawn Layden επιβεβαίωσε την παρουσία ήδη γνωστών παιχνιδιών, δεν αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχεδία της ιαπωνικής εταιρείας και τις φήμες που αναφέρουν πως η Sucker Punch και η From Software αναπτύσσουν καινούργια projects, τα οποία ενδεχομένως να αφορούν νέα ή γνώριμα IPs.

Εν τέλει, να θυμίσουμε πως η συνέντευξη Τύπου της Sony για την E3 2017, θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, στις 4 ώρα Ελλάδος.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα