Ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellblade: Senua’s Sacrifice

Μαζί με καινούργιο trailer.

Η Ninja Theory ανακοίνωσε πως το Hellblade: Senua’s Sacrifice θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου τους τρέχοντος έτους μέσω ψηφιακής διανομής για PlayStation 4 και PC μέσω Steam και GOG, με την τιμή διανομής να ανέρχεται στα €29,99. Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι στην PS4

έκδοση, θα αποκτήσουν ένα dynamic theme, το οποίο θα προβάλει μια σκηνή από το παιχνίδι, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν την PC έκδοση, θα λάβουν ένα αποκλειστικό ψηφιακό κόμικ με τίτλο "Hellblade: Senua’s Song".

Η ιστορία του τίτλου προβάλει την Senua, η οποία είναι μια καταβεβλημένη κελτική πολεμίστρια που πρόκειται να ταξιδέψει σε έναν σκοτεινό κόσμο, ο οποίος δημιουργήθηκε από τις ψυχωτικές διαταραχές της ηρωίδας. Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν, το Hellblade: Senua’s Sacrifice αποτελεί μια παραγωγή που έρχεται από τους δημιουργούς των Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West και DmC: Devil May Cry. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο trailer του παιχνιδιού.

ps4pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα