Στοιχεία για το DLC του Zelda: Breath of the Wild

To πρώτο από τα δύο που έχουν ανακοινωθεί.

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το πρώτο επί πληρωμή DLC που θα κυκλοφορήσει για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild -θυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθεί δύο DLC,

τα οποία περιλαμβάνονται στο season pass του τίτλου.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι το πρώτο DLC θα περιλαμβάνει τα Cave of Trials, ένα νέο hard mode και ένα νέο feature για το χάρτη του παιχνιδιού. Πλέον, το Cave of Trials θα ονομάζεται “Trial of the Sword” και θα είναι μια ολοκαίνουργια περιοχή στην οποία οι εχθροί θα έρχονται σε κύματα ο ένας μετά τον άλλον. Οι παίκτες θα ξεκινούν τη δοκιμασία της περιοχής χωρίς κάποιο εξοπλισμό -κατά την διάρκειά του, οι παίκτες θα αποκτούν όλο και ισχυρότερο- με τη δοκιμασία να ολοκληρώνεται μετά από 45 δωμάτια. Η ολοκλήρωση της εν λόγω δοκιμασίας θα ξεκλειδώνει την “πραγματική δύναμη του Master Sword”.

Όσον αφορά το hard mode, θα έχουμε αύξηση του "βαθμού" του κάθε εχθρού -για παράδειγμα, όπου υπήρχαν κόκκινοι Bokoblins, πλέον θα υπάρχουν δυσκολότεροι, μπλε. Επιπλέον, οι εχθροί θα έχουν την ικανότητα να αναπληρώνουν σιγά-σιγά την υγεία τους, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες και διάσπαρτες ομάδες εχθρών στο χάρτη της Hyrule. Μια ακόμα προσθήκη του DLC θα είναι το Hero’s Path Mode, ένα tracking εργαλείο που θα καταγράφει την πορεία του παίκτη μέσα στο χάρτη (για έως και 200 ώρες), κάτι που θα βοηθά τον παίκτη να ανακαλύπτει περιοχές που δεν έχει ταξιδέψει ακόμα.

Σε ό,τι αφορά το νέο εξοπλισμό που θα προστεθεί στο παιχνίδι, αυτός θα περιλαμβάνει το Travel Medallion -μια συσκευή που δημιουργεί quick travel point οπουδήποτε στον χάρτη- και την Korok Mask -μια συσκευή εντοπισμού των Koroks. Επίσης, θα υπάρχει εξοπλισμός που θα βασίζεται σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Zelda, όπως το Midna's Helmet, η Tingle's Outfit, η Phantom Armor και η Majora’s Mask.

Τέλος, μέσα από ένα δωρεάν update που θα κυκλοφορήσει για τον τίτλο, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν γλώσσα για τις ομιλίες του τίτλου ανάμεσα από εννέα -ιαπωνικά, αγγλικά, γαλλικά (Καναδά & Γαλλίας), γερμανικά, ισπανικά (Ισπανία & Λατινική Αμερική), ιταλικά και ρώσικα- ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή διαφορετικής γλώσσας στους υποτίτλους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης του πρώτου DLC για το Zelda: Breath of the Wild.

wiiuswitchClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα