GameOver Vidcast #304

Mario Kart, Dawn of War, Outlast, Little Nightmares...μήπως είναι Χριστούγεννα;

Σε άκρως εντυπωσιακούς ρυθμούς κινείται η βιομηχανία των videogames το τελευταίο διάστημα. Μετά από μια μάλλον χλιαρή περίοδο -λίγο πριν το Πάσχα- το σκηνικό άλλαξε, με τις νέες προτάσεις να έρχονται ασταμάτητα. Ειδικά αυτή η εβδομάδα ήταν άκρως παραγωγική, αφού έφερε πάρα πολλά παιχνίδια για όλα τα συστήματα και, σχεδόν, για κάθε γούστο. Οι PC gamers έχουν το τρίτο μέρος της strategy σειράς Dawn of War,

οι κάτοχοι Switch μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Mario Kart 8 Deluxe και Puyo Puyo Tetris, στα PS4 και Xbox One (και PC, φυσικά) έχουμε Outlast 2, Little Nightmares και Sniper Ghost Warrior 3, ενώ αποκλειστικά για τα συστήματα της Sony έφτασε και το Dragon Quest Heroes 2. Μιλάμε για πληθώρα τίτλων, με πολλούς από όσους έχουμε ήδη δει (Outlast 2, Little Nightmares) να είναι και υψηλής ποιότητας.

Το ενθαρρυντικό είναι πως το επόμενο διάστημα, ο επόμενος 1,5 μήνας μέχρι να φτάσουμε στην έκθεση Ε3, κάπως έτσι θα συνεχίσει, αφού ο Μάιος και ο Ιούνιος φέρνουν Prey, Farpoint, ARMS, Marvel Heroes Omega, NBA Playgrounds, Tekken 7 και αρκετά ακόμα. Για να μην αναφερθούμε καν στις ανακοινώσεις και αποκαλύψεις που περιμένουμε να γίνουν ως προoίμιο της Ε3. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια: ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι οι μήνες των gamers.

Σας αφήνουμε να δείτε το νεότερο Vidcast μας και ευχόμαστε καλό τριήμερο σε όλους!

Οι σημαντικότερες, νέες κυκλοφορίες.

Batman Arkham VR - PC
Dragon Quest Heroes II - PS4, PS3, PSV
Expeditions: Viking - PC
Little Nihgtmares - PS4, PC, Xbox One
Mario Kart 8 Deluxe - Switch
Outlast 2 - PS4, PC, Xbox One
Puyo Puyo Tetris - PS4, Switch
Sniper: Ghost Warrior 3 - PS4, PC, Xbox One
The Elder Scrolls Legends - Android
Warhammer 40,000: Dawn of War III - PC

Keywords
Τυχαία Θέματα