Πιθανή αποκάλυψη νέου Tomb Raider εντός του έτους

Αλλά πολύ πιο μετά από την Ε3.

Πριν από ακριβώς έξι μήνες, μέσα από ένα τυχαίο γεγονός είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Lara Croft, η οποία ακούει στο όνομα Shadow of the Tomb Raider. Τότε, το Kotaku έσπευσε να επιβεβαιώσει το αληθές της διαρροής, ανακοινώνοντας παράλληλα πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν γίνεται

από την Crystal Dynamics αλλά από το στούντιο της Square Enix στο Montreal του Καναδά, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Thief και το Deus Ex: Human Divided.

Από τότε δεν είχαμε περισσότερα νέα για αυτόν τον φημολογούμενο τίτλο, εκτός από την ανακοίνωση της Square Enix ότι η Crystal Dynamics έχει αναλάβει τη δημιουργία ενός project σχετικά με το σύμπαν της Marvel, ενισχύοντας τις φήμες για την ανάπτυξη ενός τίτλου Tomb Raider από ένα διαφορετικό στούντιο. Και ενώ οι οπαδοί της σειράς αναμένουν μια ανακοίνωση νέου παιχνιδιού εντός της E3, η είδηση για ένα νέο παιχνίδι έρχεται δια στόματος Maegan Marie, Senior Community Manager της Crystal Dynamics. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι "η φετινή Ε3 θα είναι αρκετά ήσυχη σε ό,τι αφορά τη Lara", ωστόσο ανυπομονούν να μοιραστούν περισσότερα για τη νέα της περιπέτεια αργότερα μέσα στο έτος.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια έμμεση επιβεβαίωση ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς βρίσκεται στα σκαριά, ενώ περισσότερα νέα θα μάθουμε μετά το καλοκαίρι, πιθανόν στη φετινή Gamescom, στην Κολωνία της Γερμανίας. Αν ισχύει αυτό, πιθανότατα θα έχουμε και μια νέα περιπέτεια της Lara το 2018, περισσότερο από δύο χρόνια μετά από το πιο πρόσφατο Rise of the Tomb Raider. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

pcxbox oneps4
Keywords
Τυχαία Θέματα