"Παρελθόν, παρόν και μέλλον" στο επόμενο Gran Turismo

Ήδη εργάζεται σε νέο GT η Polyphony Digital.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GT Planet ο Kazunori Yamauchi, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για το GT Sport, ο διάσημος Ιάπωνας δημιουργός απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που του τέθηκαν για το υφιστάμενο παιχνίδι και το μέλλον της σειράς. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την επόμενη γενιά hardware και για το αν το επόμενο Gran Turismo θα είναι ένα "GT Sport 2"

ή κάτι διαφορετικό, ο Yamauchi απάντησε: “Νομίζω πως σε ό,τι αφορά στους αγώνες και τη φυσική, το GT Sport έφτασε στο καλύτερο σημείο που μπορούσαμε να το πάμε -είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο. Από την άλλη, προφανώς και εργαζόμαστε ήδη στο επόμενο Gran Turismo, και ο κόσμος του αθλήματος που επιτύχαμε μέσα από αυτό είναι κάτι που πάντα φανταζόμουν για το μέλλον του Gran Turismo. Ήμασταν έτοιμοι να το καταφέρουμε αυτό τώρα".

Στη συνέχεια, ο Kazunori Yamauchi πρόσθεσε: "Έχοντας βρεθεί σε όλα αυτά τα World Tours είχα την ευκαιρία να νοιώσω την ιστορία του Gran Turismo. Έλαβα στοιχεία και παραινέσεις για τα πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε στο μέλλον για τη σειρά. Νομίζω ότι ο επόμενος τίτλος που θα δημιουργήσουμε θα είναι ένας συνδυασμός του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος - μια πλήρης μορφή του Gran Turismo".

Keywords
Τυχαία Θέματα