Ανακοινώθηκαν τα Collector’s Packs των D&D Classics Enhanced

Τέσσερα πακέτα με αποκλειστικά καλούδια.

Η Skybound Games και η Beamdog ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξουν τέσσερα Collector’s Packs για τις Enhanced εκδόσεις των Baldur’s Gate, Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, Baldur’s Gate ll, Planescape: Torment, Icewind Dale και Neverwinter Nights για τα Xbox One PlayStation 4 και Nintendo

Switch.

Τα Packs έχουν χωριστεί ως εξής: ένα θα περιέχει όλους τους τίτλους Baldur’s Gate, ένα τα Neverwinter Nights, ένα τα Planescape: Torment και Icewind Dale και, τέλος, ένα που θα περιέχει όλα τα παραπάνω σε ένα πακέτο. Το κάθε pack, εκτός των παιχνιδιών, θα περιέχει αποκλειστικά αντικείμενα από τον κόσμο του κάθε τίτλου. Το κόστος των τριών πρώτων pack είναι $99,99 και του μεγάλου pack ορίστηκε στα $199,99.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Collector’s Packs των D&D Classics Enhanced τίτλων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Skybound, αλλά και μέσα από το video που ακολουθεί.

Κάθε μια από την βελτιωμένες εκδόσεις έχει προσαρμοστεί για να μπορεί να παιχθεί στις κονσόλες, έχοντας ως σκοπό να ικανοποιήσει τόσο τους παλιούς φίλους των τίτλων όσο και τους νέους. Η Beamdog έχει αναβαθμίσει τον κάθε τίτλο με υποστήριξη για wide screens υψηλής ανάλυσης, μαζί με ένα βελτιστοποιημένο σύστημα έλεγχου για τις κονσόλες, με αρκετό νέο υλικό, νέους χαρακτήρες και πολλά ακόμα.

ps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα