Διαγωνισμός “φωτογραφίας” Bloodstained-Castlevania

Υποβάλετε τη δική σας και διεκδικήστε ένα Bloodstained για το PS4.

Έναν διαγωνισμό αρκετά διαφορετικό από όσους συνηθίζουμε να διεξάγουμε στο GameOver.gr αποφασίσαμε να “τρέξουμε” το επόμενο διάστημα.

Αυτό το giveaway ζητά από τους αναγνώστες του GameOver κάτι περισσότερο από απλή δήλωση συμμετοχής μέσα από ένα σχόλιο, αφού αυτό που πρέπει να κάνουν όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτόν, είναι να “ποστάρουν”

στο πεδίο των σχολίων αυτής της είδησης (χρησιμοποιώντας την επιλογή "Upload attachment") μια εικόνα/ φωτογραφία ή σχετικό εικαστικό από τη σειρά Castlevania ή τον πρόσφατο πνευματικό διάδοχο της σειράς, το Bloodstained: Ritual of the Night.

H φωτογραφία, το σκίτσο που θα έχετε σχεδιάσει οι ίδιοι, το εικαστικό που θα έχετε φτιάξει στο photoshop ή το screenshot μπορεί να είναι οτιδήποτε και να περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από τα προαναφερθέντα παιχνίδια (η απαγόρευση πορνογραφικού περιεχομένου είναι αυτονόητη...). Για να δείτε την εκάστοτε εικόνα, μπορείτε είτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας πατώντας το βελάκι που βρίσκεται δίπλα από αυτήν είτε να τη δείτε στο κινητό σας, πατώντας το ίδιο βελάκι, αφού ανοίξει σε νέο παράθυρο.

Το post του μέλους του GameOver με τα περισσότερα likes που θα γίνουν στο σχετικό πεδίο της εκάστοτε δημοσίευσης, μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα κερδίσει έναν κωδικό του Bloodstained: Ritual of the Night για το PS4 (κωδικό, όχι promo, που σημαίνει ότι η παραλαβή του δώρου από τον νικητή θα γίνει άμεσα, χωρίς κούριερ, απλά με ένα μήνυμα εντός του GameOver.gr).

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 3 Ιουλίου και θα λήξει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 10:00. Η συμμετοχή με τα περισσότερα likes μέχρι εκείνη τη στιγμή θα είναι και εκείνη που θα κερδίσει το δώρο.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα