Έτοιμο για τις κονσόλες το Wreckfest

Carnage is coming…

Η THQ Nordic και η Bugbear Entertainment επιβεβαίωσαν ότι το Wreckfest θα κάνει την εμφάνισή του και στις κονσόλες μέσα στον επόμενο μήνα, περιλαμβάνοντας όλες τις βελτιώσεις που έγιναν στην έκδοση του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 2018.

"Είναι μια σπουδαία μέρα! Η Bugbear Entertainment έχει δουλέψει σκληρά στο Wreckfest και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τελικά τους console gamers στις πίστες αγώνων", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bugbear και ο Creative

Director Janne Alanenpää. "Έχουμε βελτιώσει την έκδοση του PC σε αρκετούς τομείς από το 2018, νέες πίστες, αυτοκίνητα, options, παραμετροποιήσεις και πολλά άλλα - Είναι η καλύτερη banger racing experience".

Το Wreckfest αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4 στις 27 Αυγούστου σε δύο εκδόσεις, την standard στην τιμή των €39,99 και την Digital Deluxe στην τιμή των €59,99, με τη δεύτερη να προσφέρει early access στον τίτλο (26 Αυγούστου), 20 επιπλέον αυτοκίνητα, 20 special decorations και επιπλέον επιλογές παραμετροποιήσεων. Και οι δύο εκδόσεις θα περιλαμβάνουν το racer Bandit Ripper V8 για όσους προπαραγγείλουν τον τίτλο, ενώ δωρεάν ενημερώσεις και άλλο περιεχόμενο έχουν σχεδιαστεί να γίνονται διαθέσιμα μετά την κυκλοφορία του.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα