Ανακοινώθηκε το Layton's Mystery Journey Deluxe Edition για το Switch

Puzzles με την Katrielle, στην... τηλεόραση.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον τελευταίο τίτλο της μακροχρόνιας puzzle σειράς "Professor Layton's" στο Nintendo Switch. Το Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires' Conspiracy - Deluxe Edition, όπως είναι

ο πλήρης τίτλος, δεν θα έχει ως πρωταγωνιστή τον διάσημο χαρακτήρα, καθώς αυτός έχει εξαφανιστεί, αλλά αντιθέτως οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο της κόρης του, Katrielle, στην προσπάθειά της να βρει τον διάσημο πατέρα της, λύνοντας μια σειρά από γρίφους.

Ο πρωτότυπος τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά πίσω στο 2017 για το 3DS, με την νέα Deluxe έκδοση για το Nintendo Switch να περιέχει αρκετές βελτιώσεις, όπως νέους γρίφους, 50 νέα κοστούμια, enhanced HD γραφικά και, τέλος, όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει. Στην πραγματικότητα, η παραπάνω κυκλοφορία θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η σειρά θα μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλεοράσεις, καθώς μέχρι τώρα κυκλοφορούσε αποκλειστικά σε φορητά συστήματα.

Το Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires' Conspiracy - Deluxe Edition θα γίνει διαθέσιμο στις 8 Νοεμβρίου.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα