Νέο συλλεκτικό "Gran Turismo Sport" PS4 Slim

Αυτή ήταν τελικά η αποκάλυψη της Sony.

Μέσα από ένα post του Kazunori Yamauchi, προέδρου της Polyphony Digital, στο PlayStation Blog ανακοινώθηκε μία νέα -συλλεκτική- έκδοση του PlayStation 4 Slim, αφιερωμένη στο επερχόμενο Gran Turismo Sport.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά στις 18 Οκτωβρίου, μέρα κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου τίτλου.

Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές εκδόσεις του PlayStation 4 Slim, αφού το ασημί faceplate -με το logo της σειράς Gran Turismo- δένει αρμονικά με το υπόλοιπο μαύρο σώμα της κονσόλας, ο σκληρός δίσκος της οποίας θα είναι μεγέθους 1 TB. Όπως είναι φυσικό, στο πακέτο θα περιέχονται -επίσης- ένα αντίτυπο της Day 1 έκδοσης του τίτλου και ένα συλλεκτικό ασημί Dualshock 4, στο touchpad του οποίου θα είναι σχεδιασμένο το logo της σειράς.

Όσοι φίλοι της σειράς Gran Turismo έχουν ήδη PlayStation 4, δεν πρέπει να απογοητεύονται, καθώς το συγκεκριμένο Dualshock 4 θα διατίθεται προς πώληση στα καταστήματα. Ταυτόχρονα στην αγορά θα διατεθoύν τα παρακάτω bundles:

Jet Black PS4 Pro edition + Gran Turismo SportJet Black PS4 1TB edition + Gran Turismo SportJet Black PS4 1TB edition + δεύτερο Dualshock 4 + Gran Turismo SportJet Black PS4 500GB edition + Gran Turismo Sport

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα