Μικρή καθυστέρηση για το High On Life

Η Squanch Games ανακοίνωσε μια μικρή καθυστέρηση για το High On Life, τον επερχόμενο FPS τίτλο από τον δημιουργό της σειράς Rick & Morty. Πλέον, από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 25 Οκτωβρίου, η διάθεση του τίτλου μεταφέρεται στις 13 Δεκεμβρίου. Το High on Life θα είναι διαθέσιμο για Xbox Series

X|S, Xbox One και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store, καθώς και από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

Το High On Life αποκαλύφθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase. Στον τίτλο θα αναλάβουμε τον ρόλο ενός bounty hunter ενώ τα όπλα που θα χρησιμοποιούμε θα έχουν μοναδικές προσωπικότητες και θα αλληλεπιδρούν τόσο με τον χαρακτήρα μας όσο και με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Ο κύριος στόχος του High On Life είναι να αντιμετωπίσουμε ένα εξωγήινο καρτέλ ναρκωτικών, το οποίο χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για την παραγωγή κάποιου είδους ναρκωτικής ουσίας. Στον τίτλο θα βρούμε και άλλους bounty hunters, οι οποίοι θα είναι NPCs, θα έχουμε τη δυνατότητα για διάφορες αναβαθμίσεις ενώ το κάθε όπλο θα έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες.

The post Μικρή καθυστέρηση για το High On Life appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα