Ημερομηνία διάθεσης για το Dakar Desert Rally

Η Sabre Interactive ανακοίνωσε ότι το Dakar Desert Rally, ο rally τίτλος ανοιχτού κόσμου που ετοιμάζει, θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Οκτώβριο. Βασισμένος στο διάσημο Dakar Rally, ο τίτλος υπόσχεται να προσφέρει μια “έντονη off road δράση” μέσα από τις 30 διαδρομές των επίσημων Dakar Rally

του 2020, του 2021 και του 2022, με μια σειρά από αυθεντικά οχήματα.

Το Dakar Desert Rally υπόσχεται ρεαλιστική φυσική και γραφικά, καθώς και δυναμικές εποχές και καιρικά φαινόμενα, για να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση, ενώ «αιχμαλωτίζει τη γνήσια ταχύτητα και τον ενθουσιασμό» του μεγαλύτερου αγώνα rally του πλανήτη. Μπορούμε να περιμένουμε αδειοδοτημένα οχήματα -μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, τετράτροχα και SSV- καθώς και μοναδικές προκλήσεις για να αντιμετωπίσουμε, σε single-player αλλά και σε multiplayer events τεσσάρων παικτών.

Το Dakar Desert Rally θα κάνει την εμφάνιση του στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 4 Οκτωβρίου, με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη διαθέσιμες. Θα υπάρξει και η Dakar Desert Rally Deluxe Edition που συνδυάζει το βασικό παιχνίδι με το Season Pass του, στην οποία περιλαμβάνονται τα DAF Truck Turbo-Twin και Peugeot 405 Turbo 16 ως day one vehicle unlocks.

Το Dakar Desert Rally Season Pass θα παρέχει επίσης πρόσβαση σε πέντε επερχόμενα DLC καθώς αυτά θα γίνονται διαθέσιμα, με νέο χάρτη, καινούργια οχήματα και δύο νέα rally events. Όσοι προπαραγγείλουν οποιαδήποτε έκδοση του Dakar Desert Rally, θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν το αποκλειστικό Audi RS Q e-tron – το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που κέρδισε ένα ράλι στην έρημο.

The post Ημερομηνία διάθεσης για το Dakar Desert Rally appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα