Το Οκτώβριο η διάθεση του New Tales From the Borderlands

Έχοντας αποκαλυφθεί τον περασμένο Απρίλιο, η συνέχεια του Tales From the Borderlands των 2K Games και Gearbox Software, με τίτλο “New Tales From the Borderlands”, θα γίνει διαθέσιμη τον Οκτώβριο, σύμφωνα με μια καταχώρηση που διέρρευσε στο Amazon.

Η εν λόγω

καταχώρηση εμφανίστηκε για λίγο, πριν εξαφανιστεί, αλλά περιείχε το box art και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το New Tales From the Borderlands, της συνέχεια της αρχικής περιπέτειας που κυκλοφόρησε σε επεισόδια από την Telltale Games το 2014. Με την Telltale να έχει κλείνει τις πόρτες της το 2018 και τον πρώτο παιχνίδι να αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πωλήσεων, οι ελπίδες για ένα sequel φαινόταν να έχουν εξαφανιστεί, μέχρι που οι 2K και Gearbox (που έχει αναλάβει καθήκοντα ανάπτυξης) αποκάλυψαν την ύπαρξή του νωρίτερα φέτος.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο εταιρείες είχαν υποσχεθεί να δώσουν τις πρώτες λεπτομέρειες για τον νέο τίτλο μέσα στο καλοκαίρι, όποτε μπορεί να μην αργήσουμε να ακούσουμε κάτι επίσημο για το New Tales From the Borderlands. Να θυμίσουμε ότι η φετινή Gamescom είναι μερικές μέρες μακριά μας.

Σύμφωνα με την καταχώριση του Amazon, το New Tales From the Borderlands πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο box art της Deluxe Edition του παιχνιδιού παρακάτω.

The post Το Οκτώβριο η διάθεση του New Tales From the Borderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα