Αποκαλύφθηκε το Inkulinati

Η Daedalic Entertainment αποκάλυψε ότι το Inkulinati από την Yaza Games, ένας «μοναδικός ink-based τίτλος στρατηγικής», θα έρθει στο Xbox Game Preview πρόγραμμα της Microsoft, αυτό το χειμώνα. Μέσα σε έναν φανταστικό Μεσαίωνα, το Inkulinati είναι γεμάτο μυθικά θηρία, ανθρωποειδή πλάσματα και εκκεντρικά σχέδια εμπνευσμένα από μεσαιωνικά

χειρόγραφα.

Με turn-based μάχες, το Inkulinati θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του Living Ink, χρησιμοποιώντας μαγεία για να ζωντανεύουμε τις εικονογραφήσεις, σε 2D storybook πεδία μαχών. Τα πλάσματα από μελάνι θα ακολουθούν τις εντολές μας, πολεμώντας εχθρικά θηρία που ελέγχονται από τον αντίπαλο Inkulinati. Για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα έναντι των εχθρών μας, μπορούμε να συλλέξουμε νέο Living Ink και να συμβουλευόμαστε το bestiary μας για στρατηγικές συνθέσεις που θα εξετάζουμε και θα χρησιμοποιούμε για τις επόμενες περιόδους.

Καθώς προχωράμε μέσα στο παιχνίδι, θα μπορούμε να ξεκλειδώνουμε νέους υπηρέτες για να μας βοηθούν, προσθέτοντας ασυνήθιστες νέες ικανότητες στο οπλοστάσιό μας, συμπεριλαμβανομένων ανθρωποφάγων σαλιγκαριών και γάιδαρους με σάλπιγγες. Θα χρειαστούμε επίσης όλη τη βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε, καθώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με εχθρούς όπως ο Θάνατος και ο Dante Alighieri, κατά τη διάρκεια του γεμάτου με προκλήσεις single player campaign του παιχνιδιού, στο οποίο μας έχει ανατεθεί η αποστολή να σώσουμε τον κύριό μας.

Ο τίτλος θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να προκαλέσουμε αντιπάλους σε τοπικό multiplayer, σε μια σειρά από «σύνθετους» χάρτες, που υποστηρίζουν διαφορετικά gameplay styles.

 Το Inkulinati θα έρθει στο Xbox Game Preview (και στο Xbox Game Pass), καθώς και στα PC και Nintendo Switch, τον χειμώνα του 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το Inkulinati appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα