Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία τίτλων της Ubisoft

“Θύματα” τα Far Cry 5 και The Crew 2.

Πριν από μερικές ώρες η Ubisoft ανακοίνωσε κάποια όχι και τόσο ευχάριστα νέα, καθώς έκανε γνωστό μέσα από το επίσημο blog της ότι κάποια από τα παιχνίδια της, θα κυκλοφορήσουν με καθυστέρηση. Θα υπάρξει καθυστέρηση στις κυκλοφορίες των Far Cry 5 και The Crew

2.

Συγκεκριμένα το Far Cry 5 θα καθυστερήσει να έρθει ένα μήνα, από τις 27 Φεβρουαρίου που είχε αρχικά σχεδιαστεί να γίνει διαθέσιμο, θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Μαρτίου. Η παραπάνω καθυστέρηση, πάντα σύμφωνα με την εταιρεία, θα επιτρέψει στην ομάδα ανάπτυξης –Ubisoft Montreal- να πραγματοποιήσει κάποιες επιπλέον βελτιώσεις για να «παραδώσει την καλύτερη και πιο φιλόδοξη Far Cry εμπειρία, σύμφωνα με το αρχικό όραμα της ομάδας ανάπτυξης».

Όσο αφορά το The Crew 2, τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα, καθώς η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι μέσα στο πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2018-2019. Κάτι που μεταφράζεται σε κάποια στιγμή πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου 2018. Αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν η 16 Μαρτίου 2018.

Το Far Cry 5 και το The Crew 2, θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα