To PS4 ξεπέρασε τις 70 εκ. πωλήσεις

Νέα επίσημα στοιχεία και για τη πορεία του PSVR.

Μέσα από ένα δελτίο Τύπου, η Sony Computer Entertainment έδωσε στοιχεία για τις πωλήσεις των PlayStation 4 και για το PS VR, μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2017. Όσον αφορά το PlayStation 4, η επιτυχημένη του πορεία φαίνεται να μην έχει φρένα αφού ξεπέρασε τις 70.6 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό σημαίνει

πως μέσα στους τελευταίους 6 μήνες πουλήθηκαν 10 εκατομμύρια κονσόλες, καθώς στις 12 Ιουνίου 2017, η Sony είχε ανακοινώσει πως το νούμερο των PS4 που είχαν πωληθεί, ήταν 60.4 εκατομμύρια. Όπως είναι λογικό, σε αυτό το νούμερο περιλαμβάνονται και οι πωλήσεις του PlayStation 4 Pro, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για την πορεία της αναβαθμισμένης έκδοσης της κονσόλας.

Παράλληλα, η εγκατεστημένη βάση του PlayStation VR ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια ενώ έγινε γνωστό πως συνολικά έχουν κυκλοφορήσει 150 τίτλοι με υποστήριξη για αυτό, με τις συνολικές πωλήσεις αυτών, τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή, να ξεπερνούν τις 12.2 εκατομμύρια. Γενικότερα, στα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσω του PlayStation Store έχουν πωληθεί συνολικά 617,8 εκατομμύρια τίτλοι για PlayStation 4. Από τη πλευρά του ο Andrew House, πρόεδρος της SCE, δήλωσε χαρούμενος με τον αριθμό των ατόμων που έχουν PlayStation 4 και με τη πορεία της νέας τεχνολογίας που προσφέρει το PSVR. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους φίλους της εταιρίας αλλά και τους συνεργάτες της Sony που τη στηρίζουν από το 1994 μέχρι σήμερα.

Τέλος, σύμφωνα με τη Sony, τους ακόλουθους μήνες η βιβλιοθήκη του PS4 θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο, με σημαντικούς τίτλους όπως τα Dissidia Final Fantasy NT, Monster Hunter: World, Ryu ga Gotoku Kiwami 2, God of War, Shadow of the Colossus, ενώ ήδη βρίσκονται υπό ανάπτυξη περισσότεροι από 130 τίτλοι και βίντεο για το PSVR, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2018.

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα