Στα 30 fps το PUBG στο Xbox One Χ

Όπως και στις υπόλοιπες κονσόλες Xbox One.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds θα είναι εν τέλει κλειδωμένο στα 30 fps για όλες τις εκδόσεις της κονσόλας της Microsoft, όπως ανακοίνωσε μέσα από το Twitter ο δημιουργός του, Brendan Greene. Το παραπάνω έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος στο περιοδικό Games

πριν από λίγο καιρό, όταν είχε υποσχεθεί στο κοινό ότι -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο Xbox One X- το παιχνίδι θα τρέχει στα 60 fps, ενώ στο απλό Xbox One θα τρέχει στα 30 fps.

While I previously stated PUBG would run at higher FPS at XGP launch on 12/12, I want to clarify that PUBG will run at 30 FPS across all @Xbox One devices. We’re constantly refining the game & exploring options to increase FPS, but this early in dev, we’re unable to confirm more.

— PLAYERUNKNOWN (@PLAYERUNKNOWN) December 1, 2017

Χωρίς η εταιρία να έχει διευκρινίσει το λόγο αυτής της επιλογής, ενδεχομένως να αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια από τους δημιουργούς για ένα πιο ισσοροπημένο online περιβάλλον στο παιχνίδι, ώστε οι παίκτες που παίζουν στις παλαιότερες εκδόσεις του One να μην έχουν μειονεκτήματα έναντι όσων διαθέτουν το πιο ισχυρό Xbox One X. Από την άλλη, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία της κονσόλας και το λόγο αποκτήσής της, οπότε και οι εταιρίες θα πρέπει να κάνουν την επιλογή αν θα αφήσουν τους παίκτες να έχουν "υπεροχή", παίζοντας στη νεότερη κονσόλα, αν θα αγνοήσουν εντελώς την παλαιότερη ή αν γίνει ένα ακόμα βήμα προς τη μεριά των PC, όπου βλέπουμε να παίζουν παίκτες με διαφορετικά specs.

Ενημερωτικά, αναφέρουμε πως και η έκδοση του PUBG για PC δεν διαθέτει καλό optimisation και είναι ένα από τα μεγάλα παράπονα της κοινότητας του παιχνιδιού, που σημαίνει ότι η ομάδα ανάπτυξης ίσως, τελικά, να μην κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του Xbox One X.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα