Σημαντικές προσθήκες στο Pokemon GO

Δυναμικά καιρικά φαινόμενα και επιπλέον Ruby & Sapphire Pokemon.

Η Niantic Labs ανακοίνωσε, μέσα από το Pokemon GO Blog, ότι στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα γίνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές προσθήκες στο ομώνυμο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας. Έτσι, θα έχουμε την προσθήκη νέων Pokemon

για αιχμαλώτιση μαζί με ένα δυναμικό σύστημα καιρού, το οποίο θα βασίζεται στις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στην εκάστοτε τοποθεσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο blog, το παραπάνω σύστημα θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στον οπτικό τομέα, αλλά θα επηρεάζει και το ίδιο το gameplay καθώς ορισμένα Pokemon θα μπορούν να εντοπιστούν πιο συχνά σε ορισμένες συνθήκες ανάλογα με τον τύπο τους. Για παράδειγμα, ένα Pokemon νερού θα είναι πιθανότερο να κάνει την εμφάνισή του όταν βρέχει. Επιπλέον, ορισμένες επιθέσεις θα αποκτούν περαιτέρω ώθηση, όπως οι βασισμένες στη φωτιά, που θα είναι πιο αποτελεσματικές όταν επικρατεί ηλιοφάνεια.

Όσον αφορά στα νέα Pokemon που θα προστεθούν στο παιχνίδι, θα έχουμε τα Treecko, Torchic, Mudkip και πολλά ακόμα, που είχαν πρωτοεμφανιστεί στην Hoenn περιοχή των Pokemon Ruby και Pokemon Sapphire.

To Pokemon GO είναι διαθέσιμο για φορητές συσκευές με Android και iOS.

mobile
Keywords
Τυχαία Θέματα