Η σειρά Outlast έρχεται στο Nintendo Switch

Ενώ υπό ανάπτυξη είναι "κάτι διαφορετικό" στο σύμπαν της σειράς.

Μέσα από ένα post στο Facebook, η Red Barrel's ανακοίνωσε πως σύντομα οι τίτλοι της σειράς Outlast θα κυκλοφορήσουν για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, το Switch. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία που τα παιχνίδια της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα στη συγκεκριμένη

πλατφόρμα, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι της σειράς είχε κυκλοφορήσει το 2014, αρχικά μόνο για υπολογιστές, ενώ τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε το sequel του τίτλου ταυτόχρονα σε PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές.

Ταυτόχρονα, η Red Barrel's δήλωσε πως ήδη εργάζεται επάνω στον επόμενο τίτλο της, ο οποίος δεν θα είναι ένα sequel για το Outlast 2, αλλά μία διαφορετική εμπειρία στο σύμπαν των Outlast. Όσον αφορά τη συνέχεια της βασικής ιστορίας, σύμφωνα με το studio το Outlast 2, ήταν μία ολοκληρωμένη εμπειρία και για αυτό δεν κυκλοφόρησε κάποιο πακέτο επιπλέον περιεχομένου για αυτό, όπως το Whistleblower για το Outlast 1. Ωστόσο, στο μέλλον η ιστορία θα συνεχιστεί κανονικά μέσα από τη κυκλοφορία ενός Outlast 3.

pcps4switchxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα