Φήμες για το νέο Assassin’s Creed

Τεράστιος κόσμος, δυο πρωταγωνιστές, νέα ονομασία. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν αρκετές φήμες γύρω από το νέο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed που ετοιμάζει η Ubisoft. Tις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η ονομασία του θα είναι "Assassin’s Creed: Origins" -μέχρι πρότινος το γνωρίζαμε ως "Assassin's Creed Empire"- και θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο,

ενώ αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωσή του στη φετινή Ε3 με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για το φθινόπωρο του 2017 –λογικά εντός Οκτωβρίου, όπως έχει συμβεί με σχεδόν όλους τους τίτλους του franchise. Τα παραπάνω προκύπτουν από πηγές του WWG, μέσα από τη Ubisoft.

Σύμφωνα με τις ίδιες αυτές πηγές, το νέο Assassin's Creed θα προσφέρει μια εμπειρία σε έναν τεράστιο «ανοικτό κόσμο» στην αρχαία Αίγυπτο, παρουσιάζοντας την ιστορία της πρώτης αδελφότητας των Ασσασσίνων. Θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Assassin's Creed Syndicate και θα υπάρχουν δυο χαρακτήρες, ένας άνδρας και μια γυναίκα. Η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν θα συνυφασμένη με την ιστορία στον ίδιο βαθμό που συνέβη στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, με μια από τις πηγές να τη συγκρίνει με αυτήν του Skyrim.

Επιπλέον, οι παίκτες δεν θα αρκεστούν μόνο στην εξερεύνηση της Αιγύπτου, αλλά θα ταξιδέψουν πέρα από τα όρια της Αιγύπτου, στη Μεσόγειο, φτάνοντας μέχρι την Ελλάδα. Ακόμη, όπως αναφέρουν οι φήμες, πηγές εντός της Ubisoft σημειώνουν ότι η δομή του τίτλου δεν θα είναι τόσο γραμμική όσο των προηγούμενων τίτλων και ότι έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στην εξερεύνηση του κόσμου, ενώ, τέλος, θα έχουμε επιστροφή των μαχών με τις βάρκες και τα πλοία.

Για την ώρα η Ubisoft δεν έχει διαψεύσει (ή επιβεβαιώσει) τις παραπάνω φήμες. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα εντός των επόμενων εβδομάδων και, σίγουρα, κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης Ε3.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 19:05

Την εμφάνισή της έκανε μια φωτογραφία (θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου), που φαίνεται να είναι μέσα από το παιχνίδι, η οποία επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε την επιστροφή των πλοίων και των βαρκών στο νέο Assassin's Creed. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού να μανουβράρει ένα πλοιάριο κοντά στο λιμάνι ενός χωριού. Επίσης, αν παρατηρήσουμε στο επάνω αριστερό τμήμα της εικόνας, φαίνονται τα objectives που έχει ο παίκτης -“Assassinate the crocodile” και “Follow Shadya to Khenut’s villa”. Σύμφωνα με την Wikipedia, η Khenut ήταν μια από τις βασίλισσες της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια της 5ης Δυναστείας, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στις φήμες που θέλουν το νέο παιχνίδι της σειράς να διεξάγεται στην αρχαία Αίγυπτο.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα