Δοκιμαστική περίοδος για το Star Citizen

Κατόπιν ανακοίνωσης της ομάδας ανάπτυξης, Cloud Imperium Games, θα έχουμε τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβαση στο Star Citizen έως το τέλος του Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της ετήσιας Intergalactic Aerospace Expo (IAE), η οποία λαμβάνει χώρα εντός του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να «δοκιμάσουν ελεύθερα» 120+ πλοία, συμπεριλαμβανομένου του Drake Corsair

που υποστηρίζει πλήρωμα έως τεσσάρων παικτών και διαθέτει χώρους διαβίωσης και «ισχυρό οπλισμό».

Οι παίκτες θα μπορούν “να πραγματοποιήσουν μια βόλτα σε πλήρως διαδραστικές εκθεσιακές αίθουσες καθώς και στα πιο πρόσφατα πλοία που εκτίθενται κάθε μέρα, σχεδιασμένα με απίστευτη λεπτομέρεια. Επιπλέον θα μπορείτε να συναντηθείτε με φίλους για να εξερευνήσετε και να συμμετάσχετε σε συναρπαστικές δραστηριότητες ή να βρεθείτε τυχαία με αγνώστους και να δημιουργήσετε νέες φιλίες”.

Το Star Citizen έχει συγκεντρώσει πλέον περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο δολάρια από τη χρηματοδότηση που έχουν δώσει οι υποστηρικτές του. Το παιχνίδι ωστόσο βρίσκεται ακόμη στο alpha στάδιο ανάπτυξης του για περισσότερο από μια δεκαετία. Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης να έχει προέλθει από crowdfunding, ξεκινώντας με ένα επιτυχημένο Kickstarter $2 εκατομμυρίων δολαρίων το 2012 για να εκτιναχθεί στα $500 εκατομμύρια δολάρια έως τον περασμένο Σεπτέμβριο, πάντα μέσω crowdfunding.

The post Δοκιμαστική περίοδος για το Star Citizen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα